Перфорација

CreaseStream Auto-feed

6451 21Евро

Испратете барање

До 2000 листови на час

Автоматско преземање

Може истовремено да бигова, перфорира и сече медиумите

Единствен лим сепаратор за постојано поднесување

Нема вакуум пумпа и нема бучава

Еднофазен електричен приклучок

Корисно

Структурен делот на хартијата

ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР НА ХАРТИЈА Обрните внимание на процесите кои следат печатење: - Густите обложувања предизвикуваат поте ...

До статијата

Опис
Дополнителни алатки за микро-перфорација им даваат предност. Бонусот за таков иновативен производ е тоа што лесно може да биде опремен со нашите импресивни алатки за микро перфорација кои се за фини квалитетни резултати. "Ниту еден друг производ во оваа област на работа не е толку флексибилен."
Mini Auto-feed е погодна за фирми кои треба да биговат и мал, и голем тираж. Тоа е следното ниво на автоматизација - правејќи CreaseStream Mini Auto-feed најлесната од нашите биговачки. Само поставете ги алатите, притиснете го копчето и добијте до 4000 листови со совршено бигована хартија на час. Mini Auto-feed го користи нашиот единствен лим сепаратор кој им овозможува индивидуалните листови да бидат обработени со неспоредлива прецизност и тачност. Ова ги елиминира сите траги од пукнатини на влакна дури и во "чувствителни" дигитални медиуми за печатење..
Нашиот дизајн на машината е способен да се прилагоди на различни работни услови. Покрај стандардното двојно биговане, ние нудиме и опцијата да правите 4 спротивни бигования, што е идеално решение за обликување на грб на меки корици на книги со термо-биндер или други сродни предмети како класьори / папки и така натаму.
Овој, е едноставен за употреба апарат, користи патентирана технологија на Tech-ni-Fold "Tri-Creaser", која ја елиминира напукнување на влакната на хартијата и која води до перфектно биговане на сите производи. Откако ќе ги поставите водичите за движење на хартијата, ќе го ставате рачно без никакви проблеми. Нема проблем при израмнувањето на лисја. Индексот на наборите е совршен, од првиот до последниот. CreaseStream Quick-feed е развиен за да обезбеди достапно и квалитетно биговање на хартија, кое е погодно за: копирни центри; мали дигитални отпечатоци производство на фото книги биговане мостри и / или макети.

Технически параметри
 • Макс. големина на хартијата (Ш x Д) 520 x 520 мм
 • Мин. големина на хартијата (Ш x Д) 80 x 120 мм
 • Макс. Тежина на хартија 100 - 350 гр/м2
 • Макс. брзина на биговање 4000 за час
 • Мин. брзина на перфорисање 4000 за час
 • Регулирање на брзината ручно
 • Функција за примерок има
 • Со-ца на преземање на лисјата од долната страна
 • Дополнителни алатиперфорација
 • Димензиjе (ШхДхВ) 75 x 83 x 25 см
 • Тежина 35 кг (нето)

Спецификациите се приближни. Можните промени во цените без претходна најава. Ние се обидуваме да описи, слики и спецификации на производи се целосно автентични. За жал, се должи на голем број на предмети што се нудат, тоа е неизбежно дека ние понекогаш има грешки. Ве молиме кажете ни ако забележите грешка. Ви благодариме.

Додатоци
Перфорациjа
Приклучок за истовремена правење 4 бигување (за корица на книга). Прави 2 внатрешни и 2 надворешни бигување на едно поминување.
Додатни алат за бигување (единечен).
Видео
Брошури и рекламни материјали
Корисно

Структурен делот на хартијата

ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР НА ХАРТИЈА Обрните внимание на процесите кои следат печатење: - Густите обложувања предизвикуваат поте ...

До статијата