21 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

RP-15 лепило за Максит

Специјално лепило за телата на албумот за фотографии

Лесна примена и лепило до 2 минути

Не остава лепак на гилотина

Цврсто стои и дава волумен

Произведено во САД

Види го производот

Масло за подмачкување

Произведено во Германија

Специјално масло за подмачкување на шредер

1 литар е доволно за околу 1 година

Го спасувате животот на машината

Не е потребна посебна техника или знаење

Лесен за користење

Види го производот

Готови твърди корици

Лице од квалитетен материјал

Дебелини на телото од: 8, 10, 12, 14, 16, 18 и 20 мм

За формат А4 портрет

Подготвен за врзување

Достапни се и индивидуални формати и големини

Произведено во Финска

Види го производот

Готови меки корици - Менаџер

Високо квалитетен производ од Финска

За дебелина до 40 мм

За формати од А4 до А5

Релјефен картон

Дијамант ПВЦ предна страна

Светли и пријатни бои

Во кутија од 100 парчиња внатре

Види го производот

Магнети

Нудиме магнети со различни дебелини и дијаметар

Различни форми (круг, коцка, цилиндар и сл)

За вградување во кутии, папки, менија и други

Сите се со највисока преостаната намагнитеност

Види го производот

Механизмот за класер

Нудиме механизми со D, О или Q профил

Можат да бидат со 2 или 4 рингот

На магацин над 10 различни вида ринг-механизми

Произведени во Европа!

Ако барате различно од предложените модификации, пишете.

Види го производот

Метализирани фолии за топол печат

Над 32 бои на залиха

Сите широки 32 см

Сите со должина од 150 метри

Нова технологија за пренос на метализирана фолија

Одличен избор за изработка на покани, визит-картички, честитки и сл.

Не ви требаат клише и преса.

Види го производот