Разно

Носачи за дискове CD/DVD

Испратете барање

CD / DVD гнезда за дискови За внесување на 1 или 2 дискот Транспарентни и црни Од квалитетна пластика Достапно на магацин

Корисно

Како да подмачкувате шредери?

Како да подмачкувате шредери? Правилно одржување шредери се бара од сите производители на шредери, за да се задржи нивното ...

До статијата

Опис
ОпцијаСлот заБојаВеличинаУ кутијиЦена за 1 ком.
ДВД1 дискцрн188х135 мм200 комада0,13 евро
ДВД1 дисктранспарентан188х135 мм200 комада0,14 евро
ЦД1 дискцрн125х135 мм200 комада0,10 евро
ЦД1 дисктранспарентан125х135 мм200 комада0,13 евро
ДВД2 дискацрн188х135 мм200 комада0,17 евро
ДВД2 дискатранспарентан188х135 мм200 комада0,18 евро
Цените се изразени во евра без ДДВ. За нарачки за помалку од 60 € да се плати 5 евра дополнителни административни трошоци броење, пакување и организирање на испорака на
Имајте во предвид при пресметката на дополнителниот износ во обликувањето на апликација! [Attr colspan = 6] Тоа не е можно да ги исполнуваат наредби за помалку од минимумот наведен во количини на табелата. Ве молиме за разбирање.
Можните промени во дизајнот и цените без претходна најава.

Технически параметри

Ние нудиме црни и транспарентни CD / DVD. диск носачи- 1 или 2 диск. За полесна идентификација и да се избегнат грешките беа условно дадени за да го поставите на CD и DVD.

Видео
 
.
Корисно

Како да подмачкувате шредери?

Како да подмачкувате шредери? Правилно одржување шредери се бара од сите производители на шредери, за да се задржи нивното ...

До статијата