КОНТАКТИРАJТЕ СО НАС

Административна канцеларија

Бугариjа, Софиjа 1407, ул. "Беломорски проход" №66, 2/А/7

  • Само за кореспонденција
  • Во канцеларијата нема изложени производи, можете да ги видите само во Центарот за демонстрации!
  • Нашата канцеларија се занимава само со работи поврзани со логистика, сметководство и администрација.
  • Там не можете да купите, да платите или да примате кој било уред, машина или техничка услуга. Ве молиме разберете го ова.

Изложен салон

Бугариjа, Софиjа 1113, ул. "Николаj Хаjтов" №12

  • Ние нудиме флексибилно работно време, прилагодено на вашиот распоред.
  • Поради условите на КОВИД, важно е однапред да закажете термин за посета.
  • Некои машини треба однапред да се подготват за работа (на пр. да се загреат до потребната температура) пред да се прикаже дека работат. Затоа, препорачливо е да нè известите за што ве интересира за да не чекате долго.
  • Имаме понудени материјали/потрошоци за демонстрација на сите машини, но најдобрата идеја е да донесете сопствен производ или да нарачате да го ставите во машината за да се уверите во перформансите на вашата инвестиција.
Најдете нè
Испратете ни порака
*
*
*
*