Разно

Ножеви за гилотина EBA, IDEAL, GRAFCUT, KAYM, PERFECTA

Испратете барање

За стари и нови модели на гилотини стари до 25 години

Сечилото може да биде изработено и од HSS челик

Тие се спакувани во посебна лименка

Многу од нив се од челик од типот Солинген

Квалитет и острина на едно место

Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата

Опис
Резци за гилотина Krug & Priester (гилотина EBA и IDEAL) и RC Systems. Сечилото е изработено од големобрз челик (High Speed Steel - HSS), материјал за висок капацитет и непречено функционирање. Тој има незаменлива острина и сечење со висока издржливост. Произведен со голема прецизност во модерен фабрика во Германија. Погоден за сечење на сите видови хартија, плочи, фолии, гума и други материјали за печатење и хартиената индустрија
Ве молиме имајте предвид: слики на резците се прикажани само илустративна намена. Ве молиме консултирајте се со техничката спецификација за димензии и конфигурацијата на навојна отвори на инцизиви и други можни функции. Размислете при нарачка за инцизиви да смените и контраножа (тефлон прачка) заедно со инцизиви.
Пакување и транспорт: Сите понудени резци се произведени во Германија во фабриката на Krug & Priester. Резците обично тежат помеѓу 3 и 12 кг. Спакувани се во посебен торбичка за максимална заштита на сечилото, како и да обезбеди вашето здравје и безбедност и се обвиткани во омаслена хартија. Трошоците за превоз и други материјали за пакување не се вклучени во цената на испораката.
Информации за материјалот што се користи за производство на ножеви (резци): Сечилото на овој нож е изработено од Широкопојасна челик (HSS). Квалитетот на сечење, периодот меѓу времето за острење, како и животот на ножот зависат од користењето / оптеретеноста на металната легура. Во делот корисно, може да се поткрепи со повеќе знаење за суштината на различните видови резци и челици.

Марка | Овој производ број | Модел гилотина | Материјал оштрице EBA | 9000120 | 4300, 430 M, 430 E, 430 EP | HSS EBA | 9000121 | 4305, 435 M, 435 E, 435 EP, 436 M, 436 E, 4315, 4350 | HSS EBA | 42344009 | 460 | HSS EBA | 9000021 | 4705, 4810, 4815, 4850, 4860 | HSS EBA | 9000130 | 5255, 5260 | HSS EBA | 32444015 | 550, 551 | HSS EBA | 9000025 | 6655, 6660 | HSS EBA | 9000141 | 721, 7260 | HSS [attr colspan=6] IDEAL | 9000121 | 4205, 4215, 4250, 4300, 4305 4315, 4350 | HSS IDEAL | 9000021 | 4700, 4705, 4810, 4815, 4850, 4860 | HSS IDEAL | 9000130| 5210-95, 5221, 5222, 5255 | HSS IDEAL | 9000025 | 6550, 6655, 6660 | HSS IDEAL | 9000141 | 7228-95, 7228-06, 7260 | HSS Можните промени во дизајнот и списокот без претходна најава. [attr colspan=6]


Технически параметри

Изработени од високо квалитетен HSS челик тип "Солинген" за долготрајна употреба. Можете да прочитате повеќе за видовите челик во делот "Корисно".

Препорачани репроматериjал
Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата