9 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Fastbind PurEva XT

Работи со ПУР и ЕВА лепак Подвързва хартиени тела со меки и тврди корици Едноставен за употреба и одржување Нов начин на рошене на хартијата Лесна и брза промена без брак

Види го производот

Perfect Binder 420 Hot-Melt/PUR

Единствена затворена PUR система

Капацитет на резервоар - 3 кг

Променлива брзина врз основа на барањата за работа

Автоматско исфрлање на книга

Прилагодливо позиционирање на книги од екран на допир

Странично и бочно лепење

Режимот за ослободување на книги е прилагодлив преку екранот на допир

Флексибилна единица за мелење

Прилагодлив лепак отсечен од екранот на допир

Автоматско исхрана на покритие со индексирање

Прилагодлива длабочина на мелење и засекување

Вграден jogger

Автоматско подесување според дебелина на блокот

Автоматски превоз

Екстрактор за хартија за прашина

Сензор за покривање

Види го производот

Fastbind Elite

Идеален за центри за копирање

Изработува книги со тврд повез и со мека хартија

За 20 сек. врзува книга до 4 см и формат А4+

Немате брак на работа

Универзален систем за врзување

Гаранција до 5 години *

Види го производот

Megabind 420 Hot-Melt/PUR

Автоматска машина

За средни отпечатоци

Автоматско полнење на корици

Прилагодување на рутирањето

Истовремено биговане и свиткување на корицата

Целосна дигитална контрола

Автоматизација на повеќето процеси

Интернет конекција

Види го производот

LAMIBIND 420 Hot-Melt/PUR

Професионално обврзувачко решение

Макс. дебелина на книгата - 50 мм

Макс. должина на телото - 420 мм

Лепење одоздола и странично

Сензор за капак

Апсорбер за прав од хартија

Автоматско стартување и враќање на превозот

Види го производот

Lamibind 2000

Универзален модел

Покрива сите основни потреби

Макс. дебелина на книгата - 40 мм

Макс. должина на телото - 340 мм

Дно и странично лепење

Сензор за корица

Апсорбер на хартија прашина

Автоматско стартување и враќање на превозот

Види го производот

Fastbind Elite XT

За книги на широк формат Универзалниот систем за поврзување До A3 + и дебелина од 5 см До 5 години гаранција* Нема подесување или корекција формата книги

Види го производот

Fastbind Secura

За канцеларии и рекламни агенции

За 20 сек. Книга за лепак до 4 см и формат А4+

Немате брак на работа

Универзален систем за лепење

Гаранција до 5 години *

Види го производот