2 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Morgana ColorCut SC6500

100% автоматско напојување, сечење и биговање

Дигитално сечење на какви било форми

Погоден за медиуми ≤350 микрони

До 750 грам-сила (или 0,75 N)

Брзи до 1060 mm/sec.

Сечење позиција на сечење +/- 125 микрон

Брзина до 1060 мм/сек.

Макс. големина на хартија: 340 x 710 мм

Мин. големина на хартија: 180 x 279 мм

Контролен екран од 17,8 см

Поставете до 1000 листови хартија*

Напреден систем за читање QR код

ColorCut Pro го вклучи софтверот Production Studio

Регистрацијата на SmartMark обезбедува неверојатна точност

8-та генерација на Vision3 CCD камерата чита и веднаш повлекува датотеки во лет

Системот за двојна храна „Grip and Drive“

Сечење само 5 мм. растојание од работ на листот

Види го производот

Morgana ColorCut SC7000

100% автоматско напојување, сечење и биговање

Дигитално сечење на сите облици

Погоден за медиуми ≤450 микрони

До 2500 грама сила (или 25 N)

Брзина до 1060 мм/сек.

Точност на положбата на сечење +/- 100 микрони

Брзина до 1060 мм/сек.

Макс. големина на хартија: 340 x 710 мм

Мин. големина на хартија: 180 x 279 мм

Контролен екран од 17,8 см

Поставете до 1000 листови хартија*

Напреден систем за читање QR код

ColorCut Pro го вклучи софтверот Production Studio

Регистрацијата на SmartMark обезбедува неверојатна точност

Точност на сечење: +/- 0,1 мм

8-та генерација на Vision3 CCD камерата чита и веднаш повлекува датотеки во лет

Системот за двојна храна „Grip and Drive“

Сечење само 5 мм. растојание од работ на листот

Види го производот