9 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Grafcut GC-480 PRO

Полуавтоматска машина

Изработува разни производи

Макс. големина: 50x80 см (отворено)

Континуиран процес

Брзина -120 парчиња / мин.

Работи со топол и ладен лепак

Види го производот

Darix Evolution Light

Полуавтоматска машина за тврди корици

Капацитетот е до 240 корици/час

Промена на форматот трае околу 2 минути

Табела за светло

Работи во различни големини

Макс. големина: 46/90см (отворено тело)

Брзина; мин. 4 корици/мин

Види го производот

Grafcut GC-760 XL PRO

Полуавтоматска машина за големи формати

За корици, рекламни штандови, штандови, кутии, папки...

Макс. големина: 80 x 107 cm (отворено).

Континуиран процес

Брзина - 120 парчиња / мин.

Работи со топол и ладен лепак

Види го производот

Grafcut GC-480 PRO 4

Полуавтоматска машина

Автоматски ги затвора сите 4 страни на корицата

За корици на книги, папки, дипломи...

Макс. големина: 48 x 77 cm (отворено)

Мин. големина: 14 x 14 cm (отворено)

Континуиран процес

Брзина 240 - 300 парчиња / час

Работи со топол и ладен лепак

Макс. дебелина на медиум за ламинирање 80 - 300 гр./м2

Волумен на резервоарот со лепак - 4 литри

Вграден вакум

Види го производот

Casematic H32pro

Професионална изработка на секакви тврди повез. Погоден за изработка на CD / DVD кутии, класьори, менија и др. Една корица се прави меѓу 1-3 мин. Брзо и лесно може да го заземе нова пазарна ниша. Гаранција до 5 години *.

Види го производот

Fastbind Casematic H32L

Буџетско решение

Олеснува правење на секакви тврд повез

Универзален уред за корици

Лесно се работи Гаранција до 5 години *

Види го производот

Casematic 46pro

Секакви (формат) тврд повез

Погоден за изработка на CD / DVD кутии, класьори, менија и др

Една корица се прави меѓу 1-3 мин.

Брзо и лесно може да го заземе нова пазарна ниша

Гаранција до 5 години *

Види го производот

Fastbind Express Plus

4 функции во едно тело

1 - тврд повез

2 - фото албуми

3 - жица шиење

4 - биговане

1 алат со 4 различни бига

Гаранција до 5 години *

Види го производот