За виткање

Fastbind Express Plus

1101 90Евро

Испратете барање

4 функции во едно тело

1 - тврд повез

2 - фото албуми

3 - жица шиење

4 - биговане

1 алат со 4 различни бига

Гаранција до 5 години *

Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата

Опис
Ново мултифункционален решение за секој барател на оптимално. Со Fastbind Express Plus може да биговате (можете да правите 1-4 различни дебелини на бига). Да правите тврд повез по нарачка, било за книги, фото албуми или кутии за дискови, менија, класьори и тн.
Здрави и убави книги со Fastbind Express Plus е начинот на шиење на книги, кој е се стилски и здрав. Нема да се грижете за обврзувачка на поединечни лимови во едно тело. Користете брзо и лесно Fastbind Express Plus за поврзување на билатерална отпечатени листови. Сините водичи од предната страна, ви гарантираат совршена синхронизација на печатената тело и корицата.
Изработка во целост кориснички тврда корица е полесно од било кога. Правење на тврдата обврзувачка е лесно и брзо, благодарение на претходно подготвените форзаци позиционирачките магнети.
Луксузни албуми со 180 степени отворање на страниците. Фотомаунт технологијата вградена е Fastbind Express Plus е оптимален избор на професионалецот за висококласно бизнис портфолио во понудата на премиум фото албуми.

Технически параметри
  • Макс големината на печатењето ¹ (ШxД) 74 x 37 см
  • Макс готовиот големина случај, отвори (ШxД) 70 x 30,5 см
  • Максимална големина заврши случај, затворена ² (ШxДxВ) 30,5 x 30,5 см
  • Макс. должина преклопување до 70 см
  • Дебелина на картонски до 5 мм
  • Димензии на машината у компактниот режим (ШxДxВ) 52 x 63 x 34 см
  • Димензии на машината у продолжен режим (ШxДxВ) 76 x 63 x 25 см
  • Димензии на кутијата (ШxДxВ) 62 x 62 x 30 см
  • Нето / бруто тежина 17 / 18,5 кг

¹ Во зависност од спецификацијата на материјалот. ² Ова е пример, максималниот износ на корицата зависи и од ширината на гръбчето на телото. Fastbind Express Plus™ система е патентирана. Дизајнот и спецификациите се предмет на промена без претходна најава. Ние се обидуваме да описи, слики и спецификации на производи се целосно автентични. За жал, се должи на голем број на предмети што се нудат, тоа е неизбежно дека ние понекогаш крадат грешка. Ве молиме кажете ни ако забележите грешка. Ви благодариме.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата