93 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

CYKLOS Electric Corner Rounder ECR 40

Ново компактно решение

Голем избор на агли - 4,6,9,12,18 мм

Специјален нож за полумесечина на календари

Сече и леки метали, ПВЦ, пластика, полиестер, кожа итн.

Движење напојувано со електрична енергија

Пространа работна површина и фиока за отпад

До 40% побрзо

Лесен за користење

Види го производот

Fastbind PurEva XT

Работи со ПУР и ЕВА лепак Подвързва хартиени тела со меки и тврди корици Едноставен за употреба и одржување Нов начин на рошене на хартијата Лесна и брза промена без брак

Види го производот

Uchida AeroFold Plus

Импозантна брзина

До 18.000 хартиjа се превиткуваат за час

Макс. големина на медиумот 33 х 48см

Работи со хартии од 52 до 230 гр.

6 различни вида виткањjа збира

Способност да збира, и УВ лакирана хартија

Полн автомат

Види го производот

CYKLOS GPM 450 verSA

Автоматска машина за биговање, дупчење и спирала

Голема работна маса за формат SRA3 во двете насоки

Екран чувствителен на допир за лесно прилагодување на растојанието и бројот на биговете

15 програми за зачувување и вчитување

Две ширини на биговашите канали(1,0 и 1,9 мм)

Висококвалитетна перфорација

Брза промена на алатката

Дополнителна алатка за пирсинг на спирала

Дополнителна алатка за пробивање на календарот

Види го производот

Perfect Binder 420 Hot-Melt/PUR

Единствена затворена PUR система

Капацитет на резервоар - 3 кг

Променлива брзина врз основа на барањата за работа

Автоматско исфрлање на книга

Прилагодливо позиционирање на книги од екран на допир

Странично и бочно лепење

Режимот за ослободување на книги е прилагодлив преку екранот на допир

Флексибилна единица за мелење

Прилагодлив лепак отсечен од екранот на допир

Автоматско исхрана на покритие со индексирање

Прилагодлива длабочина на мелење и засекување

Вграден jogger

Автоматско подесување според дебелина на блокот

Автоматски превоз

Екстрактор за хартија за прашина

Сензор за покривање

Види го производот

Grafcut GC-480 PRO

Полуавтоматска машина

Изработува разни производи

Макс. големина: 50x80 см (отворено)

Континуиран процес

Брзина -120 парчиња / мин.

Работи со топол и ладен лепак

Види го производот

Megabind 420 Hot-Melt/PUR

Автоматска машина

За средни отпечатоци

Автоматско полнење на корици

Прилагодување на рутирањето

Истовремено биговане и свиткување на корицата

Целосна дигитална контрола

Автоматизација на повеќето процеси

Интернет конекција

Види го производот

Fastbind Elite

Идеален за центри за копирање

Изработува книги со тврд повез и со мека хартија

За 20 сек. врзува книга до 4 см и формат А4+

Немате брак на работа

Универзален систем за врзување

Гаранција до 5 години *

Види го производот