6 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

CYKLOS Electric Corner Rounder ECR 40

Ново компактно решение

Голем избор на агли - 4,6,9,12,18 мм

Специјален нож за полумесечина на календари

Сече и леки метали, ПВЦ, пластика, полиестер, кожа итн.

Движење напојувано со електрична енергија

Пространа работна површина и фиока за отпад

До 40% побрзо

Лесен за користење

Види го производот

Uchida AeroDieCut

Автоматска машина за штанцање

Брзина до 1000 листови/час

Работи со „стандардни“ матрици

Лесно одржување и управување

Непосредна промена на задачата

Работи со 365 x 515 mm медиуми

Интуитивна контрола

Удри во 2 различни начини на ист лист

Можно е автоматско сортирање

Можно е автоматско раздвојување на отпадот

Види го производот

Paperfox S-3

Професионален уред за обликување на агли

Може да се обликува до 2 см во исто време

Исто така може да заобиколат ПВЦ материјали, пластика

За календари, визит карти и други материјали

Види го производот

CYKLOS Corner Rounder CCR 40

Стабилна конструкција на хеви метал

Лесно заменливи агли на: 4,6,9,12,18 мм

Исто така, ги намалува тенки метали, ПВЦ, пластика, полиестер, кожа, итн.

Бесконечно прилагодливи двигатели за точност на сечење

Пространо работно поле и фиока за отпад

Лесен за користење

Види го производот

CYKLOS Corner Rounder UCR 9

Буџетски уред

Достапно во агли од 6, 9 и 12 мм

Може да се користи за лим, ПВЦ, пластика, полиестер, кожа итн.

Сè што е вклучено во комплетот

Лесен за користење

Види го производот

Paperfox MP-1

Погоден уред за удирање: на хартија, картон.

За заокружување: визит-картички, месечини на календари.

За евродупки, ламинирани материјали.

Работи со картон, ПВЦ, фолија, текстил, кожа итн.

Види го производот