2 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Масло за подмачкување

Произведено во Германија

Специјално масло за подмачкување на шредер

1 литар е доволно за околу 1 година

Го спасувате животот на машината

Не е потребна посебна техника или знаење

Лесен за користење

Види го производот

Масло за уништувачи

Специјално масло за подмачкување на шредер

1 литар е доволно за околу 1 година

Го спасувате животот на машината

Не е потребна посебна техника или знаење

Лесен за користење

Види го производот