5 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

PHOTOFAST HOT MELT

Целосно автоматизирана машина за фото-албуми

Работи со фото и дигитални хартија

Целосно автоматизирани редење, притисок и лепење

2 автоматски хранилки за странице и картон

Обврзувачки за совршено панорамско отварянье на фотографијата

Дизајнирана за работа со едно промена

Комплетна автоматско поставување и работа

Нова технологија за различни видови на хартија

Види го производот

Fastbind Photomount F42

Премиум фото албуми нарачана Страниците се отвораат 180 степени Максимална големина на албумот 426х946 мм! Подвързва тела со секакви корици Eргономски дизајн До 5 години гаранција *

Види го производот

Fastbind Express Plus

4 функции во едно тело

1 - тврд повез

2 - фото албуми

3 - жица шиење

4 - биговане

1 алат со 4 различни бига

Гаранција до 5 години *

Види го производот

Fast Book

Целосно автоматизирана машина за укоричување

Работи со фото-хартија и дигитални хартија за печатење

Целосно автоматизирани туткање, виткање, притисок и лепење

2 автоматски хранилки за странице и картон

Обврзувачки за совршено панорамско отварянье на фотографијата

Дизајнирана за работа со едно промена

Комплетна автоматско поставување и работа

Нова технологија за различни видови на хартија

Види го производот

Fastbind Express Mini

Екстремно компактна, преносна станица за врзување

Макс. формат на албум 305 x 305 мим

Поврзува еднострано и двострано печатење

Вклучени алатки за биговане и виткање

Види го производот