4 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Uchida VS-55

Може да прави и заокруживанjе на агли

Самоцентриращ се перфоратор за големо оптоварување

Работи со дупчалки од 3 до 13 мм дијаметар

Ширина на медиумот - 376 мм макс.

Јапонското квалитет и сигурност

Види го производот

Uchida VS-25

За копирни центри и канцеларии

376 мм макс. ширина на хартијата

Самоцентрираш се перфоратор за големо оптоварување

Работи со бургии до 7 мм дијаметар

Јапонското квалитет и сигурност

Види го производот

Uchida VS-200

За печатачи

Рaботи со 2 дупчалки

Работи со дупчалки од 3 до 13 мм дијаметар

Ширина на медиумот - 420 мм макс

Јапонски квалитет и сигурност

Види го производот

Замбија за хартија / Дупчалки

Бургиjа е изработена од посебен челик

Внатре е шуплива, за да минуваат исечоци

Дизајнирана за дупчење во хартија и картон

Види го производот