4 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

IDEAL 4205

Користена!

Реновирана!

435 мм длабочина и 430 широчина!

НОВ секач од челик "Солинген"

НОВ КОНТРАНОЖ

Сече хартија со дебелина до 40 мм

Види го производот

IDEAL 4810

ПРОДАДЕНА!

Като нова гиотина!

Ручнa гиљотине 475 мм сечења

Сече до 8 см хартиJа

Висококвалитетни нож "Солинген"

Види го производот

Paperfox Н-500А

ПРОДАДЕНА!

Мобилна штанца за режење на формати до 40х65 см

Мала и повеќенаменски

Може да прорязва до 5 мм дебелина!

Буџетско решение

За бизнис картички, загатки, кутии и мн. и тн.

Рачно регулирање и погон.

За поединечни примероци или неголеми тиражи

Види го производот

PHOTOFAST COLD GLUE

Целосно автоматизирана машина за фото-албуми Работи со фото и дигитални хартија Целосно автоматизирани редење, притисок и лепење 2 автоматски хранилки за странице и картон Обврзувачки за совршено панорамско отварянье на фотографијата Дизајнирана за работа со едно промена Комплетна автоматско поставување и работа Нова технологија за различни видови на хартија

Види го производот