10 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Носачи за дискове CD/DVD

CD / DVD гнезда за дискови За внесување на 1 или 2 дискот Транспарентни и црни Од квалитетна пластика Достапно на магацин

Види го производот

Механизмот за класер

Нудиме механизми со D, О или Q профил

Можат да бидат со 2 или 4 рингот

На магацин над 10 различни вида ринг-механизми

Произведени во Европа!

Ако барате различно од предложените модификации, пишете.

Види го производот

За чистење на лепило

Единствениот детергент коjи чисти MX-II или RP-15 лепило

Има пријатен мирис и брза реакција

Пакување од 1 литар

Види го производот

Метализирани фолии за топол печат

Над 32 бои на залиха

Сите широки 32 см

Сите со должина од 150 метри

Нова технологија за пренос на метализирана фолија

Одличен избор за изработка на покани, визит-картички, честитки и сл.

Не ви требаат клише и преса.

Види го производот

Магнети

Нудиме магнети со различни дебелини и дијаметар

Различни форми (круг, коцка, цилиндар и сл)

За вградување во кутии, папки, менија и други

Сите се со највисока преостаната намагнитеност

Види го производот

Шрафови за везивање

Тие се одлични за комплети за примероци

Достапен во „златна“ и „сребрена“ версия

Широк опсег на должини од 2,5 до 80 мм

Отвор за инсталација 6 мм

Достапно на залиха

Види го производот

Агли за книги

Метални агли за вашите книги, фото албуми, менија

Нудиме различни профили и бои

Тие се лесни и брзи за инсталирање

15 видови на залиха

Види го производот

Ножеви за гилотина EBA, IDEAL, GRAFCUT, KAYM, PERFECTA

За стари и нови модели на гилотини стари до 25 години

Сечилото може да биде изработено и од HSS челик

Тие се спакувани во посебна лименка

Многу од нив се од челик од типот Солинген

Квалитет и острина на едно место

Види го производот