Тврд повез

Механизмот за класер

Испратете барање

Нудиме механизми со D, О или Q профил

Можат да бидат со 2 или 4 рингот

На магацин над 10 различни вида ринг-механизми

Произведени во Европа!

Ако барате различно од предложените модификации, пишете.

Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата

Опис
Нудиме различни видови механизмот за класер за дебелина на телото од 6 мм до 40 мм, соодветно со 2 или 4 прстени. Повеќето прстенести механизми се D, O или Q профили. Ние обично чуваме повеќе од 10 различни видови механизми за прстени на залиха. Сите направени во Европа! Ако барате модификации различни од оние предложени подолу, можете да ни пишете за да ви испратиме повеќе информации и цени. Во табелата овде ги наведовме најбараните.
Сите понудени прстен-механизми се погодни за вградување во производството на кабинети за документи и/или презентации. Секој од нив доаѓа посебно со држач за телото за да ја спречи содржината да се поместува и деформира кога врзивото е затворено.
ДолжинаПрстениПрофилДебелиниПакувањеЦена во евра
130 мм216-D16 мм110 бројот38,25
112 мм213-О9.5 мм110 бројот36,00
280-292 мм416-D16 мм110 бројот79,67
272 мм413-O9.5 мм110 бројот58,50
130 мм250-D55 мм110 бројот82,65
Цене су у еврима без ДДВ-а. !
Некои позиции се со променлива должина (има во предвид од и до). Можно е и технолошки е нормално, според производителот, да има во една серија ринг-механизми со различни должиниИмајте у виду обрачун додатног износа у обликовању апликацију!
То није могуће испунити наређења мање од минимума наведеног у табели бројот. Молимо за разумевање.

Препорачани репроматериjал
Корисно

Кои битови е погоден за вас?

Некои корисни информации пред да го прекинете саканата бургия, за да имате саканиот отвор и да ви биде извршена нарачка како ш ...

До статијата