Тврди корици / кутии

Casematic H32pro

2588 51Евро

Испратете барање

Професионална изработка на секакви тврди повез. Погоден за изработка на CD / DVD кутии, класьори, менија и др. Една корица се прави меѓу 1-3 мин. Брзо и лесно може да го заземе нова пазарна ниша. Гаранција до 5 години *.

Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата

Опис
Fastbind Casematic H32pro има намерно поедноставена издржлива конструкција за да се елиминира до минимум на секакви технички пречки и да ви обезбеди безаварийност. Начинот на позиционирање на медиумот ви овозможува брзо и правилно да направите секакви корици. Траење облека на идната книговезка вакум се придржува за да не мрда, а осветена површина ви овозможува правилно да ја позиционирате. Ако сакате да работите со непрозиращи материјали како кожа пример, дополнително нудиме странични позиционирање водичи за нив.
Со професионалниотни модел Fastbind Casematic H32pro вие можете да креирате одлично направени корици со различни формати од различни материјали. Тоа е идеално решение за копирање центри, фотостудията, издавачките куќи, рекламните агенции, итн Опремени со сите потребни за почетна работа, ова десктоп уред ќе се вклопи одлично на вашиот бизнис. Можете да замислите, обликувате и направите обврзувачка на вашите соништа. Само следете едноставни чекори за работа со вашиот Кейсматик Н32pro, за да направите реалната обврзувачка. Можните опции се неограничени.
Вие можете да го опремите Fastbind Casematic H32pro со широк спектар на дополнителни приклучоци во зависност од активноста ви. Освен тоа, можеме да ви понудиме и сите потребни материјали за изработка на тврди корици. Асортиманот ни вклучува леплива хартија, картон со дунапрен, форзаци и др. * Стандардна гаранција е 2 години, против еднократна доплата гаранцијата може да се зголеми на 5 години.

Технически параметри
  • Макс. големина на медиумот (Ш х Д)¹74 х 37 см
  • Макс. големина на корицата, отворена (Ш x Д) 70 x 33 см
  • Макс. големина на корицата, затворена (ШxДxВ) ² 33 x 33 x 4 см
  • Макс. затворена должина 70 см
  • Макс. дебелина на картон 5 мм
  • Струја / Моќност 220-240V / 50 Hz / 1A
  • Димензии на уредот (Ш x Д x В) 55 x 84 x 20 см
  • Големина на кутијата (Ш x Д x В) 65 x 95 x 31 см
  • Тежина на апаратот / Бруто 29.7 / 34 кг.

¹ Ова е пример, максималниот износ зависи од ширината на гръбчето. ² Во зависност од спецификацијата на материјалот. Можни се промени во конструкцијата, дизајнот, спецификациите и ценaтa без претходна најава. ПС. Ние се стремиме опис, фотографии и спецификации за да биде целосно автентични. За жал, поради големиот број на предмети кои се на располагање, тоа е неизбежно дека понекогаш грешки се појавуваат. Ве молиме да не известите доколку забележите грешка. Благодарам однапред.

Додатоци
Ви нудиме неколку различни позиционирање возачи. Тие ви гарантираат прецизност во прилагодување на индивидуалните материјали. Стандардна уредот се испорачува со центрирање водич со дебелина 8мм. Страничните шини - ќе ви олесни многу кога имате да правите нетранспарентно корици. Центрирање возачот 10 мм - корисна при изработка на корици, поголеми од А4 формат. Центрирање возачот 3 мм - со негова помош ќе сте способни да изработени кутии за CD / DVD, за сите видови на дискови или за пример за кутии.
Со помош на оваа гилотина сите ви агли на корицата ќе бидат исти и ќе се позиционирани апсолутно правилно кон картон и предната страна. Работата со гилотина може многу да ви го олесни и забрза процесот на создавање на корицата. Гилотина е компатибилен со сите модели Кейсматик
Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата