Тврд повез

Агли за книги

Испратете барање

Метални агли за вашите книги, фото албуми, менија

Нудиме различни профили и бои

Тие се лесни и брзи за инсталирање

15 видови на залиха

Корисно

Избор на гилотина, совети

На што да се обрне внимание при изборот на гилотина?? Која гилотина е подобра? Со ролери, саблен или прав инцизив? Мн ...

До статијата

Опис
Метални агли за вашите книги, тетратки, фото албуми, менија! Тие не само што ќе го заштитат тврдиот капак од абење, туку и прекрасно ќе го декорираат вашиот производ. Тие се монтираат лесно и брзо со помош на клештата за затворање на аголот.
Аглите на книгите, менијата, дневниците итн. се подложни на оштетување поради тешка употреба. Со помош на метални агли, производите не само што визуелно се подобруваат, туку добиваат и сигурна заштита.
Ова се најчесто нарачуваните катчиња за книги со тврд повез. Во принцип, нудиме 15 различни типови на агли за различни дебелини на тврдиот капак и со различни должини на страните.
ГолеминаДебелинаБојаПарчињаЦена
16х16 mm2 ммникел110 бр.8,90 евра
16х16 mm2 мммесинг110 бр.9,94 евра
Цените се изразени во евра без ДДВ. За нарачки за помалку од 40 € да се плати 5 евра дополнителни административни трошоци броење, пакување и организирање на испорака на
Имајте во предвид при пресметката на дополнителниот износ во обликувањето на апликација!
Тоа не е можно да ги исполнуваат наредби за помалку од минимумот наведен во количини на табелата. Ве молиме за разбирање.
Можните промени во дизајнот и цените без претходна најава.

Препорачани репроматериjал
Корисно

Избор на гилотина, совети

На што да се обрне внимание при изборот на гилотина?? Која гилотина е подобра? Со ролери, саблен или прав инцизив? Мн ...

До статијата