12 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Машина за штанцање Cyklos C-PRESS 440

Лесноза користење

Работна висина до 72 мм

Операција со педалата за ослободување на вашите раце

Само 1 удар - нема проблем!

Флексибилно решение за нестандардни нарачки и задачи

Силна и цврста конструкција

Kонтрола преку рака и нога

Можност за удирање ситни пакувани предмети
во пластична фолија (играчки, батерии, итн.)

По избор матрици за рязане

Види го производот

Uchida AeroDieCut

Специјална оферта за ДРУПА за балканските држави

Автоматска машина за штанцање

Брзина до 1000 листови/час

Работи со „стандардни“ матрици

Лесно одржување и управување

Непосредна промена на задачата

Работи со 365 x 515 mm медиуми

Интуитивна контрола

Удри во 2 различни начини на ист лист

Можно е автоматско сортирање

Можно е автоматско раздвојување на отпадот

Види го производот

CYKLOS GPM 450 SPEED

Автоматска машина за биговање, дупчење и удирање

Поднесување на нов медиум со триење

Брзина 2500 листови/час

9 програми за управување

Голем избор на опции за дупчење / спирали

Удобна метална маса на тркала

Телескопски сад за хранење

Види го производот

Машина за штанцување Paperfox H-2

Мобилен перфоратор за формати до 98x70 cm.

Мал и мултифункционален

Може да сече до 5 мм дебелина!

Одлука за буџет

За бизнис картички, загатки, кутии и друго. итн.

Рачно прилагодување и погон

За единечни парчиња или мали изданија

Види го производот

Morgana ColorCut SC6500

100% автоматско напојување, сечење и биговање

Дигитално сечење од која било форма на медиум со дебелина до 350 микрони

Брзина до 1060 мм/сек.

Макс. големина на хартија: 340 x 710 мм

Мин. големина на хартија: 180 x 279 мм

Контролен екран од 17,8 см

Поставете до 1000 листови хартија*

Напреден систем за читање QR код

ColorCut Pro го вклучи софтверот Production Studio

Регистрацијата на SmartMark обезбедува неверојатна точност

Точност на сечење: +/- 0,1 мм

8-та генерација на Vision3 CCD камерата чита и веднаш повлекува датотеки во лет

Системот за двојна храна „Grip and Drive“

Сечење само 5 мм. растојание од работ на листот

Види го производот

Машина за ротационно штанцање RDC 3852

Машина за удирање с тапан

Брзо сечење на производите со нестандардна форма

Лесно се менуваат матриците

Интуитивен кориснички интерфејс

За сечење / развлекување, биговане, перфорација

Целосна дигитална контрола

Забрзува до 4.000 листови / час

Макс. големина 368 x 508 милиметри

Види го производот

Машина за штанцување Paperfox H-500A

Мобилна штанца

За режење на формати до 40х65 см

Мала и повеќенаменски

Може да прорязва до 5 мм дебелина!

Буџетско решение

За бизнис картички, загатки, кутии и мн. и тн.

Рачно регулирање и погон

За поединечни примероци или неголеми тиражи

Види го производот

Paperfox MP-1

Погоден уред за удирање: на хартија, картон.

За заокружување: визит-картички, месечини на календари.

За евродупки, ламинирани материјали.

Работи со картон, ПВЦ, фолија, текстил, кожа итн.

Види го производот