28 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

EBA 1324-2

Доживотна гаранција.

За мали групи.

Прифаќа хартија, кредитни картички, штипки, спојувач.

100% направено во Германија!

Паметно управување.

Тело направено од дрво.

Ниво на тајност P -2.

Види го производот

IDEAL 2220-2

Доживотна гаранција

Прифаќа хартија, кредитни картички, клипови за хартија, спојници

Произведени 100% во Германија!

Ниво на тајност P - 2

Добра буџетска одлука

Види го производот

EBA 1121 гь

ДОЖИВОТНА гаранция.

Приема хартия, кредитни карти, кламери, телбод.

Произведен на 100% в Германия!

Интелигентно управление.

Изгодна погьупка.

Ниво на секретност - 2, 4 и 5

Види го производот