7 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

RP-15 лепило за Максит

Специјално лепило за телата на албумот за фотографии

Лесна примена и лепило до 2 минути

Не остава лепак на гилотина

Цврсто стои и дава волумен

Произведено во САД

Види го производот

Масло за подмачкување

Произведено во Германија

Специјално масло за подмачкување на шредер

1 литар е доволно за околу 1 година

Го спасувате животот на машината

Не е потребна посебна техника или знаење

Лесен за користење

Види го производот

За чистење на лепило

Единствениот детергент коjи чисти MX-II или RP-15 лепило

Има пријатен мирис и брза реакција

Пакување од 1 литар

Види го производот

Фастбинд лепак

Оригинален производ по ниска цена

Едно обврзувачко чини околу 3 денара!

Флексибилно и во исто време здраво

Рокот на траење до 20 години

Направено специјално за биндерите на Fastbind

То е без мирис и тестирано за безбедност на работното место

Види го производот

MX-II лепило за Максит

Се држи до сите површини

Вклучувајќи метал, пластика и дрво итн.

Чувствителен на притисок

Постојана адхезија

Неограничено отворено време

Види го производот

Масло за уништувачи

Специјално масло за подмачкување на шредер

1 литар е доволно за околу 1 година

Го спасувате животот на машината

Не е потребна посебна техника или знаење

Лесен за користење

Види го производот