9 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

PLASTI 350 PNEU

Автоматски ламинатор

Продуктивност - 1300 SRA3/час

Може да лакира и да испечати златно

Брзина - 10 метри / мин

Пневматски притисок

Самостојно прилагодливи шахти

За медиуми со ширина од 350 мм

Прифатливо и ефикасно решение

Италијански дизајн и технологија

Види го производот

Uchida FoilGlazer II

Направено во Јапонија!

Сигурен ламинатор и печатар за златно печатење

Макс. до 365x600 мм

Проширлив фидер

Автоматско доставување на медиумите

Подобрува продуктивноста и портфолио

Погоден за повеќето дигитални принтери

Види го производот

PLASTI 350 EVO

Полу-автоматски ламинатор

Продуктивност - 900 SRA3/час

Може да лакира и да испечати златно

Брзина - 7 метри / мин

Пневматски притисок

Самостојно прилагодливи шахти

За медиуми со ширина од 350 мм

Прифатливо и ефикасно решение

Италијански дизајн и технологија

Види го производот

Matrix Duo MD-650

Брзина -1,4 м во мин

Големина на шпулата - 77 мм x 25 мм

Прилагодлива лента за заштита од свиткување

Еднострано ламинирање

Двострано ламиниране

Енкапсулација

Достапно и ефикасно решение

Види го производот

PLASTI 635

Микропроцесорно управувана машина

Можат да се монтираат 1000 метра роли BOPP филм

Инфрацрвени погонски оски

Долготрајни силициумски шахти

Независна контрола на греењето на долниот ролери за ламинирање на едната страна

Види го производот

Linea DH-360

Може да се користи како десктоп или слободен систем

Цврста машина направена од метални компоненти

Ролни со голем дијаметар

Издржат тешкотиите при континуирана работа

Достапно во 4 типа од А3 - А0

Види го производот

PLASTI 1100

Широкоформатен ламинатор - 1100 мм

Линеарен ретрактор - комплет за навивање правев студеното ламиниране полесно

Медиуми до 8 мм - овозможува монтажа на лесни панели

Независна контрола на греењето на долниот ролери за унилатерална ламиниране

Топло / ладно насока на поднесување, брзина и температурата - сите од еден контролен панел

Види го производот

ProLami 3306D

Работа со медиуми дебелина до 3 мм

Ширина на поднесување до 340 мм

4 (загревање) + 2 (за притисок) Силиконски шахти

Автоматско поставување на температурата

Автоматска контрола на температурата

Цврста изградена машина со метални компоненти

Види го производот