2 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

ProLami 3306D

Работа со медиуми дебелина до 3 мм

Ширина на поднесување до 340 мм

4 (загревање) + 2 (за притисок) Силиконски шахти

Автоматско поставување на температурата

Автоматска контрола на температурата

Цврста изградена машина со метални компоненти

Види го производот

ProLami 3304

 Може да се користи како десктоп или слободен систем

Цврста машина направена од метални компоненти

Ролни со голем дијаметар, за да издржат тешкотиите при континуирана работа

Достапно во 4 големини од А3 - А0

Види го производот