форматна

ProLami 3304

Испратете барање

 Може да се користи како десктоп или слободен систем

Цврста машина направена од метални компоненти

Ролни со голем дијаметар, за да издржат тешкотиите при континуирана работа

Достапно во 4 големини од А3 - А0

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
Неговите двојни загревање ролни создаваат притисок врз термичкиот филм, подот врвот и дното, на тој начин овозможувајќи за монтирање како на сјајна, така и на мат финиш во исто време. На овој начин, не мора да го менувате ролетот за работа, само ставете го печатот во машината на која било површина и активирајте го процесот.[:ro]Неговите двојни загревање ролни создаваат притисок врз термичкиот филм, подот врвот и дното, на тој начин овозможувајќи за монтирање како на сјајна, така и на мат финиш во исто време. На овој начин, не мора да го менувате ролетот за работа, само ставете го печатот во машината на која било површина и активирајте го процесот.
Дизајниран за работа со термички или филмови чувствителни на притисок. Прилагодливата положба за превртување може да ги смести медиумите со дебелина до 5 mm. Заштитниот штит се заглавува магнетно место и е многу лесно се соблекува, во случај дека има навивање на филм на ролки. Прекинувачот за блокирање на штитот овозможува машината да ги исполнува сите правила за безбедност.[:ro]Дизајниран за работа со термички или филмови чувствителни на притисок. Прилагодливата положба за превртување може да ги смести медиумите со дебелина до 5 mm. Заштитниот штит се заглавува магнетно место и е многу лесно се соблекува, во случај дека има навивање на филм на ролки. Прекинувачот за блокирање на штитот овозможува машината да ги исполнува сите правила за безбедност.
Контролниот панел е лесен и удобен за користење, идеален за машина која може да се користи од страна на неколку операторот со основни познавања за ламиниране. Избраната температура е поставена, ролерите се фиксираат и работната брзина се постигнува брзо. Контролата на брзината го следи протокот на филмот напред и назад, со вграден анти-џем механизам. Ламинаторот ќе го запечати секој филм со просечна брзина од еден метар во минута. Тој ќе работи уште побрзо, но треба да бидат многу внимателни при поднесувањето на медиумот за ламиниране покрај првичниот водечки раб за подолг печат, за да избегнете искривувањето нејзиното при излегување.
ProLami 3304 е дизајниран за работа со најчестите медиуми во канцеларијата и надвор од него. Тој е во состојба да се справи со различни производни процеси, кои се случуваат секој ден, Овој ламинатор е многу сигурен и погоден за формат ламиниране на различни хартија (и не само) материјали. Уредот е внимателно дизајниран со практични автоматски функции, што го олеснува користењето и ефективноста.

Технически параметри
 • Макс. ширина на ламинирање320 мм
 • Време на загревање 5-6 мин
 • Ламинира фолја со дебелина од80-150 микрона
 • Брзина 430 мм/ мин.
 • Начин на работа Без превозникот
 • Броj на ваљци4 (2 загревни/ 2 за притисок)
 • Макс. дебелина на ламинирање1,5 мм
 • Фото квалитет Да
 • Контрола на температура Да (0-160'C)
 • Опции на бои бела
 • Моќ 400 Вата
 • Тековна (V) фреквенција (Hz) 220-240 V / 50-60Hz
 • Димензии на машината (Ш x Д x В)492 × 230 × 115 см
 • Тежина 8,3 кг

Техничките податоци се приближни. Можна е промена во цените и техничките параметри без претходна најава. ПС. Ние се стремиме описот, сликите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, e неизбежно понекогаш да се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме..

Брошури и рекламни материјали
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата