3 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

За чистење на лепило

Единствениот детергент коjи чисти MX-II или RP-15 лепило

Има пријатен мирис и брза реакција

Пакување од 1 литар

Види го производот

Ножеви за гилотина EBA, IDEAL, GRAFCUT, KAYM, PERFECTA

За стари и нови модели на гилотини стари до 25 години

Сечилото може да биде изработено и од HSS челик

Тие се спакувани во посебна лименка

Многу од нив се од челик од типот Солинген

Квалитет и острина на едно место

Види го производот

Лаjсне за гилотиње

Оригиналниот производ со гаранција за квалитет

Продолжува "животот" на сечиво и заштедува пари

Направени од специјален материјал

Без абразивни и дизајниран за за сечење на хартија

Види го производот