5 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Uchida FoilGlazer II

Направено во Јапонија!

Сигурен ламинатор и печатар за златно печатење

Макс. до 365x600 мм

Проширлив фидер

Автоматско доставување на медиумите

Подобрува продуктивноста и портфолио

Погоден за повеќето дигитални принтери

Види го производот

FoilTech 22F

2 различни бои на еден пат

Нема клише

Нема потреба за подготовка

Дигитална контрола на температурата и брзината

Рачно доставување

Макс. ширина на лист 34 см

Макс. дебелина на медиум 400 гр/м2

Флексибилно решение за реклама

Види го производот

FoilTech 12

Нема клише

Нема потреба за подготовка

Дигитална контрола на температурата и брзината

Флексибилно решение за реклама

Види го производот

FoilTech 12F

Автоматски поднесување и отстранувања

Нема клише

Нема потреба за подготовка

Дигитална контрола на температурата и брзината

Флексибилно решение за реклама

Види го производот

Uchida U-coater

Револуционерна нова машина за лакирање! 3 функции во еден Целосно лакирање Делумно лакирање Злато / сребрено печатење! Работи со хартија до 350 g / m2.

Види го производот