За лакирање

FoilTech 22F

2588 51Евро

Испратете барање

2 различни бои на еден пат

Нема клише

Нема потреба за подготовка

Дигитална контрола на температурата и брзината

Рачно доставување

Макс. ширина на лист 34 см

Макс. дебелина на медиум 400 гр/м2

Флексибилно решение за реклама

Корисно

Структурен делот на хартијата

ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР НА ХАРТИЈА Обрните внимание на процесите кои следат печатење: - Густите обложувања предизвикуваат поте ...

До статијата

Опис
FoilTech FT-22F е автоматска верзија на FT-22 и е најновата ни предлог кај машините за голд печатење кои овозможуваат истовремено положување на две одделни ролни фолија (две различни бои). Има втор комплет од систем за одржување и вратило за навивање, овозможувајќи ви да користите два вида фолии (со две одделни ролни) за нанесување на слики со тонер на еден лист за едно поминување.FT-22F е печатач работи со фюзерно фолијо. Таа има автоматски горни довод на хартија / медиумски и дигитална контрола на работното место. Не се потребни посебни консумативи или клишеа. Не се потребни оперативни вештини за квалитетна работа.
FT-22F обезбедува операторите ефикасен и економичен начин да произведуваат своите лакирани производи, вклучувајќи честитки, визит карти и сертификати и сл. Машината работи на таков начин што овозможува соодветна покриеност на фолиите само онаму каде што е потребно. Многу полесно и едноставно од класичното златно печатење! За да се постигне квалитет, печатачот има прилагодлив притисок на на долната плоча на фидерот, за да се осигура дека медиумот е прицврстен на испечатените тркала. Машината, исто така, има фрикциона плоча со пружина која намалува шансите истовремено да се хранат два листови под средното тркало.
Покрај тоа, FoilTech FT-22F користи два прилагодливи странични водичи за полесно работење. Машината може да работи листови ширина до 320 мм. Корисниците можат поединечно да ги прилагодуваат маркерите со олабавување на гравирано копче и лизгање на водичот кон лево и од десно до саканата положба во достапниот опсег.
FoilTech FT-22F има уред кој ја минимизира употребата на фолија. Сензор за хартија монтиран на долната фиока на фидерот одредува дали има снабдување во фидер и тоа сензор го запира фидерот кога нема повеќе листови.
Нудиме широк спектар на бои и ефекти, вклучувајќи холограми и за скреч-карти. Разновидните честитки, визит-карти, сертификати и други персонализирани производи секогаш може да се надоградат и декорираат лесно и брзо со нашата фолија користејќи го FoilTech FT-22F.
FT-22F е само еден модел во широк спектар на дигитални машини за фолиране на Лангри. Не заборавајте да го проверите целиот спектар на нашата веб-страница за да бидете сигурни дека сте го одбрале вистинскиот модел за вас и вашиот бизнис!

Технически параметри
 • Начин на поднесување преку триење, горно поднесување
 • Систем за снабдување со листови Автоматски
 • Мин. размер на хартијата (Ш x Д) 11 x 14 см
 • Макс. размер на хартијата (Ш x Д) 34 x 48 см
 • Фолија ролна 2 броjа
 • Ролки фолио (должина x ширина) 150 метра x 32 см
 • Тежина на хартија 60 гр/м2 - 350 гр/м2
 •  Тежина на хартијата 80 - 400 гр/м2
 • Тип на медиум Различни 1
 •  Макс. ширина на ролnата 32 см
 • Мин. ширина на ролnата 5 см
 • Температурен опсег 80 ℃ ~ 140 ℃ 2
 • Влажност 20% -70 РХ
 • Контрола преку допирен екран
 • ЧистењеНе е потребно
 • Време за загревање 10-15 минути (прибл.)
 • Брзина на обработка см / мин. 80 ~ 325
 • Излез на хартијатааутоматски в фиоката за собирање.
 • Напојување 240 / 50-60 Hz
 • Димензии на машината (Ш x Д х В) 67 x 52 x 22 см
 • Димензии на кутијата (Ш x Д х В) 64 x 60 x 36 см
 • Тежина нето / бруто 6 / 38 кг.

Можни се промени во конструкцијата и цената без претходна најава.. ¹ Ние ве охрабруваме да направите примерок пред да го стартуваш целиот тираж. ² Точната температура зависи од типот на медиумот, сликата и температурата на околината во собата. PS. Ние се стремиме описот, фотографиите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број предмети кои се нудат, e неизбежнo и понекогаш се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Ви благодариме..

Видео
 
Foiltech FT12Fво акција
Препорачани репроматериjал
Корисно

Структурен делот на хартијата

ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР НА ХАРТИЈА Обрните внимание на процесите кои следат печатење: - Густите обложувања предизвикуваат поте ...

До статијата