5 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

TENDO P-1200 Апарат за селотејп трака

Премиум развој од Универзитетот во Сеул

Иновативна технологија од Кореја

Лесно сечење со заобленото сечило

Го избегнува стресот на зглобот

Лева - десна рака? Нема врска

Хромирана сечила со линија за центрирање

Прилагодена етикета

Сечилото 2x подебело од стандардните модели

Види го производот

TENDO SY-123 Апарат за селотејп трака

Оптимално решение

Иновативна технологија

Лесно сечење со заобленото сечило

Го избегнува стресот на зглобот

Хромирана сечила со линија за центрирање

Прилагодена етикета

Сечилото, 2 пати подебело од стандардните модели

Види го производот

Нож за селотејп TENDO B-100

Ласерски изострен

Отпорен на корозија

Долг живот

Лесно се менуваат

Поникелно

Прикажување на центарот на лентата

Види го производот

TENDO SJ-50M Апарат за селотејп трака

Одлука за буџет

За ролни широки 50,8 мм

За калем од 76,2 мм

Иновативна технологија развиена од ортопеди

Лесно сечење со заобленото сечило

Го избегнува стресот на зглобот

Ласерско заострено сечило

Произведено во Кореја

Види го производот

TENDO SJ-25M Апарат за селотејп трака

За трака 25 мм широка

За точно отсекување

Иновативна технологија

Лесно сечење со наклонет нож

Избегнува стресот врз вашиот зглоб

Нож е 2 пати голем од стандардните модели

Види го производот