Тврд повез

Готови твърди корици

21 59Евро

Испратете барање

Лице од квалитетен материјал

Дебелини на телото од: 8, 10, 12, 14, 16, 18 и 20 мм

За формат А4 портрет

Подготвен за врзување

Достапни се и индивидуални формати и големини

Произведено во Финска

Корисно

Фастбинд система

Главни предности: Флексибилна апликација: меки и тврди корици, записници, тефтери од А6 до А3 формат Ефикасна, дури и п ...

До статијата

Опис
Целта на печатените материјали што се врзани со тврди корици на Fastbind е да се пренесе ексклузивност, доверба и квалитет. Овие стилски и достоинствени тврди корици сега се стандардни достапни во седум различни дебелини: 8, 10, 12, 14, 16, 18 и 20 мм. На барање, можеме да понудиме и тврди корици за поголеми томови. Тврди корици се продаваат во пакети. Едно пакување со една боја или дизајн содржи 10 парчиња. Кога нарачувате повеќе од 100 парчиња. Хардбек се нудат со специјални попусти. Посебно, по желба, можеме да понудиме комплети од 10 корици и 20 форзаца за да имате се што ви треба за да направите книга. Сите типови навлаки се направени од ист висококвалитетен покривен материјал и мукава со дебелина од 2 мм (може и мукава со пена) и се достапни во стандардните бои: црна, темно сина, бургундска (т.е. црвена) и бела. Кожата на лицето овозможува да се постави слика на нив со помош на клише со златно печат, преге или термички печат.
Ве молиме запознајте се со нашата програма за снабдување, која вклучува целосен опсег на корици подготвени за употреба и други потрошни материјали дизајнирани да работат добро со Fastbind уредите. Асортиманот вклучува тврди корици, меки и самолепливи ленти, мека, самолеплива хартија за тврди корици итн. По желба, можеме да понудиме изработка на клише со лого или текст, кое потоа може да се стави на корицата. Нудиме над 30 видови бои за златно печатење, кои покриваат широк спектар на постоечки логоа и имиња на компании. Оваа услуга се плаќа посебно и зависи од бројот и сложеноста на клишето.
Покрај производството на стандардни еднобојни тврди корици, ЛАНГРИ може да понуди производство на корици со индивидуален дизајн и големина. Уште повеќе, може да биде и празно за датотека со механизам на прстен (одделно се продава), подлога за монтирање на механизам за клип или куќиште за диск за DVD-CD, како и USB мемориски стик. Оваа понуда важи само за нарачка на минимум 100 артикли, бидејќи тоа бара посебно планирање и време. Ве молиме опишете ја вашата можна идеја за да можеме конкретно да ви одговориме.

Препорачани репроматериjал
Корисно

Фастбинд система

Главни предности: Флексибилна апликација: меки и тврди корици, записници, тефтери од А6 до А3 формат Ефикасна, дури и п ...

До статијата