12 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Touchline CF375

Бигова и савие

Импресивна брзина - до 6000 пати на час

Макс. медиумска големина - 375x1050 мм

Работи со хартија од 80 до 400 гр/м2

8 различни видови на набори

Комплетна автомат

Види го производот

TOUCHLINE CPC375 XPRO&TCF375 XPRO

Со едно поминување на листот можете:

За биговање на 6 начини од долу и горе

Да се ​​перфорира надолжно и попречно

Да се ​​свитка со 2 набори лисја

Да се ​​обрежам од сите 4 страни

Перфорира хартии до 300 гр./м2

Сече, бигова и преклопува медиум до 400 гр./м2

Макс. големина на медиум - 375x1050 мм

Целосно автоматско решение

Швајцарски квалитет и прецизност

Види го производот

Morgana DigiFold Pro XL

Специјална оферта за ДРУПА за балканските држави

Брзина на виткане - до 6000 листа на час

Брзина на биговане - до 7500 листа на час

Макс. големина на медиум - 385x1300 mm

Авт. прилагодете ја густината на медиумот пред да ја нахраните

Автоматско поставување на дувалка за листови

Надолжна и попречна перфорација

Стоп за перфорација во двете насоки!

Биговање и перфорирање

Горно и долно биговање

До 5 ударни глави за перфорация

Произведено во Обединетото Кралство

Види го производот

Uchida AeroFold Plus

Импозантна брзина

До 18.000 хартиjа се превиткуваат за час

Макс. големина на медиумот 33 х 48см

Работи со хартии од 52 до 230 гр.

6 различни вида виткањjа збира

Способност да збира, и УВ лакирана хартија

Полн автомат

Види го производот

TOUCHLINE CP375 DUO § TCF375

Перфорира, бигова и савиjе истовремено

Перфорирана хартија до 300 гр./м2

Збира медиуми до 400 гр./м2

Импозантна брзина - до 6000 свиткување на час

Макс. големина на медиумот - 375х1050 мм

Комплетен автомат

Види го производот

Paperfox R-760

Перфорирање, туткање, преклопување и сечење

6 ножеви за сечење и еден за виткање и перфорации

Прашање за лесно поставување

Можат да работат до 5000 листови/час.

Види го производот

Paperfox R-761

Перфорација, тепање, преклопување и сечење

6 нож за сечење и 1 за тепање и перфорација

Леснотија

Сензор

До 5000 листови /час

Види го производот

PIEGA 36-69

Автоматско напојување

До 12.000 пати на час

Макс. големина 365х690мм

Работи со хартии од 45 до 150 гр/м2

7 различни набори

Види го производот