13 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

GRAFCUT X-14

Екстремно издржливи глави за хефтане

Работи со хефт иглици 24/6 или Ωмега RI24/6

Можно е да се инсталираат до 4 глави за работа

Главите за 26/6 и RI26/6 се исто така достапни на барање

Стандардна дебелина на шиење - 50 листови 80 гр./м2 (приближно 5 мм)

Секогаш рамно затворање на иглиците

Опција да се зашиени и тела до 100 листови 80 гр./м2 (дебелина од приближно 10 мм)

Види го производот

Uchida U-booklet

Со притискање на едно копче вашата брошура е завршена!

Перформанси 800 парч./час

Со вграден LCD бројач

Спојува 16-18 листови

Дебелина 64-300 гр.

Макс. формат на хартијата 33х46 см

Направено в Япония!

Види го производот

MAMO SQ 320

За тешка професионална употреба

Може да спојува и савиjе до 30 листови (70 гр./м2)

Макс. големина листа 32х61 см

Користи хефт иглици 26/6 или 26/8 & Ωмега Ri26/8

Брзина - 480 на час

Види го производот

Morgana BM4035

За интензивна професионална употреба

За брошури од А6 до А4 формат пејзаж

Месечно од 30.000 брошури

Спојување на аголот и рабовите

Страничен тример со набори (опционално)

Капацитет на натоварен лист 5400

Спојување до 140 страници

Автоматска контрола на работа

7" графички интерфејс со екран на допир

Види го производот

Morgana BM5035

За интензивна професионална употреба

За брошури од А6 до А4 формат пејзаж

Месечно од 30.000 брошури

Спојување на аголот и рабовите

Страничен тример со набори (опционално)

Капацитет на натоварен лист 5400

Спојување до 140 страници

Автоматска контрола на работа

7" графички интерфејс со екран на допир

Види го производот

Rapid 106

Рапид 106

Електричен спојувач

28 x 43 cm макс. големина на брошурата за седло бод

Прилагодлив до 10cm длабочина во грлото за рамно спојување

Прилагодлива моќност Заменливи жици 66, 44 серија

Двојно активирање (со педала или копче)

Види го производот

PICUCHE А3

Професионална сгъвачка и шивачка Од А5 до А3 формат Ефикасност 800 бр. / Час Подвързва до 20 листови 80 гр. Хартија Работи со "омега" и прави телчета

Види го производот

Супер хефталица

Захефтување до 130 листови

Користи хефт игли 23/6 до 23/17

Предна систем за полнење за лако брзо операцију

Не се лизга, гумирана основа

Прилагодлив ограничувач за хартијата за подобра прецизност

Види го производот