Хефтање

Skrebba Skre-Ring

191 71Евро

Испратете барање

Работи со равни хефт иглици или Ωмега R24 / 6 - R24 / 8, 24/6 - 24 / 10s

Возачи за прецизно регулирање на местото за спојување

Можност за монтирање на различни работни површини

Касетата превзема до 100 телчета од вид за спојување

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
Skreba Skre Ring е соодветен модел за шиење веќе преклопени производи: каталози, меморандуми, брошури, прирачници, итн. Шилерскиот стол може да се користи и во двете позиции (рамено и седло / тетратки). Удобни странични ограничувачи за соодветно медиумско позиционирање. Омега тип на иглиците (со индекс Р) може да се користи без да се промени главата за шиење. Препорачуваме да работиме во копири и продавници за мали печатени материјали.
Главните карактеристики на Schering се: - Функционалност - Можете да ја прилагодите длабочината на поставување на иглицата во рамен шиење (0-75 mm) во седлото / тетоважата без потреба од прилагодување; - Квалитет - Безбедност и издржливост при работа (промена на главата); - Безбедност и сигурност; - Лесен за употреба - Ставете на иглиците от предната страна. Ние нудиме скреперна верзија со две машини за шиење фиксирани на работната маса. Произведено во Германија.

Технически параметри
 • Модел ръчен
 • Дълбочина на шиене 75 мм
 • Макс. количество листа за шиене (80 гр./м²) 50 бр.
 • Използвани скоби R24/6, R24/8, 24/6-24/10
 • Количество скоби в магазина 100 бр.
 • Максимална плътност на подвързията до 5 мм
 • Количество телчета в една кутия 1000 бр.
 • Възможност за монтиране за двойно шиене да
 • Сменяема глава да
 • Размери на кутията (Ш х Д х В)54 х 32 х 37 см
 • Габарити на машината (Ш х Д х В) 30 x 13 x 37 см
 • Нето / Бруто тегло 3,5 / 5,0 кг.

*Времето за изработка зависи от опита на оператора. Спецификациите, сликите и дизајнот се приближни. Можна промена на цените и техничките параметри без најава.  Дебелината на телото за хефтане може да биде под влијание на температурата на околината во просторијата..
ПС. Забелешка. Ние се стремиме да обезбедиме описот, фотографиите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на понудени артикли, неизбежно е повремено да се појавуваат неточности, особено кога информациите се преведуваат од/на повеќе јазици. Ве молиме известете ни ако забележите нещо. Ви благодараме..

Видео
Брошури и рекламни материјали
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата