Хефтање

Супер хефталица

23 75Евро

Испратете барање

Захефтување до 130 листови

Користи хефт игли 23/6 до 23/17

Предна систем за полнење за лако брзо операцију

Не се лизга, гумирана основа

Прилагодлив ограничувач за хартијата за подобра прецизност

Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата

Опис
А сериозна хефталици за сериозно шиење. Ова издржлива хефталица понудена од Лангри има импресивен капацитет од 130 листови. Изработена е од издржливи метални компоненти во својата конструкција и обезбедува максимални перформанси заедно со поголема флексибилност. Со цел да се добие подобра контрола врз големите стебла на хартија работните станици, спојување се вклучува со прецизно прилагодување на хефт иглиците. Блок степлер со ергономска рачка за полесно ракување. Исто така, работи со густа жица за дебела хартија.
Држачот брејка хартијата во саканата точка, задржувајќи горните и долните листови задоволувал нагоре. Еден едноставен фронтален механизам спречува от затнување и помага да се исчистат цевките од тонење за понатамошно подобрување на леснотијата на користење. Хефт иглиците се продаваат одделно.
Блокирајте го степлерот со ергономска рачка за полесно ракување. Предности и подебели жици за дебела хартија.

Технически параметри
 • Тип машине ручна
 • Максимална дубина хефтања 110 мм
 • Захефтување (80 гр./м²) до 130 листа
 • Капацитет магацина (ком. кламера) 100
 • Користи хефт игли 23/6, 23/8, 23/10, 23/13, 23/15, 23/17
 • Количина игли у кутији 1-5000 бр.
 • Могућност да се инсталира двоструко хефтање да
 • Измењива глава не
 • Димензије машине (Ш х Д х В) 262 x 80 x 258 мм
 • Димензије кутиjе (Ш х Д х В)280 x 100 x 280 мм
 • Нетно / Бруто маса 0,5 кг.

ТТехничките податоци и дизајнот се приближни. Можна промена во цените и техничките параметри без претходна најава. Ние се стремиме описот, сликите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, e неизбежнo понекогаш да се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме.

Корисно

Која гилотина е подобра?

Коja гилотина е по-добра? Гилотина со валјак, сабја или прав секач? Многумина од нас се поставуваат на ова прашање кога т ...

До статијата