Хефтање

MAMO SQ 320

7193 87Евро

Испратете барање

За тешка професионална употреба

Може да спојува и савиjе до 30 листови (70 гр./м2)

Макс. големина листа 32х61 см

Користи хефт иглици 26/6 или 26/8 & Ωмега Ri26/8

Брзина - 480 на час

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
Машина за професионално хефтање, за тешка употреба. Може да спојува и да савие до 30 листови (70 гр./м2). Уредот може да се справи со големина на медиум до 32x61 cm со спојување со стандардни или "Ωмега " хефт иглици. Мамо SQ 320 користи 26/6 или 26/8 & Ωмега Ri26/8. Големината на хартијата се регулира лесно и брзо преку рачката поставена меѓу механизмот за стегање. Лесно за работа - Нема време за загревање. Едноставно ставете листовите и машината ќе ги врзе и ќе ги склопи во брошура за секунди!
Можете дури и да правите паралелно и бајпас спојување. Хартијата е секогаш стегната точно центрирано. Со две или четири глави (ако се вградени), хефт иглицитеможе да бидат подеднакво распоредени по желба на операторот. Уредот има вграден електронски бројач, комплет со можност за избор на рачен или автоматски режим.
Мултифункционален - изберете од спојување и хефтање, само савиене или само спојување. Достапни се и странични и аголни спојување. Разноврсна - прави брошури од сите вообичаени големини на хартија, вклучувајќи A6, A5, A4, A3+. Прецизен - вграден бројач, ви дава прецизна контрола врз напредокот на вашата работа.
Издржливост на оптоварување 2 (+2) глави на спојувач обезбедуваат за многу години напред оптималност при работа. Одличниот дизајн - постигнува лсено најбараните професионални резултати во фирмата. Не се потребни никакви алатки за префрлување помеѓу одделните димензии на брошурите, режимите на работа (рачно / автоматски), локацијата на главите на хефталицата, оперативните функции (брошури или само виткање или едноставно спојување).

Технически параметри
 • Може савити и шијезаједнички и појединачно
 • Снабдевање с хартиjа ручно или аутоматски
 • Продуктивност нормален грбдо 480 бр./час
 • Продуктивност (рамен грб)до 290 бр./час
 • Величина обичне кламерице за рад 26/6 и 26/8
 • Величина "Омега" кламерице за рад 26/6 и 26/8
 • Макс. дебљина папира за хефтање 30 листа (70 гр./м²)
 • Мин. величина папира за хефтање 14 х 16 см
 • Макс. формат за хефтање 32 х 61 см
 • Броj главе за хефтање до 4
 • Система против блокирања рада има
 • Бројач са индикатором, Стоп функција "нема кламерице", "проблем" да
 • Видове кламерице за рад прави и омега
 • Напајање/ Hz / Макс. јачина струје 17 Вата / 220-240 V / 50-60 Hz
 • Димензије (Ш х Д х В) 61 x 52 x 50 см
 • Нетно маса 60 кг.

Технички подаци су приближне. Евентуалне промене у цени без најаве. Ми се труди да описи, слике и спецификације производа буду поптуно веродостојни. Назалост, услед великог броја артикала у понуди, неизбежно је да нам се понекад поткраду сам греске. Љубазно Вас молимо да нам се јавите уколико приметите грешку. Хвала.

Додатоци
Стенд - кабинет за оптимална работа и ефикасност.
Видео
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата