За виткање

Fastbind Express Mini

622 19Евро

Испратете барање

Екстремно компактна, преносна станица за врзување

Макс. формат на албум 305 x 305 мим

Поврзува еднострано и двострано печатење

Вклучени алатки за биговане и виткање

Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата

Опис
Новиот Fastbind Express Mini е нова, ултра-компактна и пренослива албумска станица. Направи убави, тврд повез книги брзо и лесно до 305 x 305 милиметри. Express Mini е одличен избор за правење мали врски и фото албуми / книги за било која канцеларија продавница, рекламна агенција или фото студио.
Fastbind Express Mini е универзално компактно решение за почеток на бизнис, кој вклучува во себе и алатки за биговане, жица шиење, правење фото книги и др. Една од апликациите на овој мултифункционален уред е процесот FotoMount.
Најнапред користите Express Mini, за да се свитка и биговате исписи. Потоа, применувајќи процесот наработа акто при FotoMount (како се врти монтажен лист со отпечатоците. Монтажните листови се со специјален крај хартија во предниот и задниот дел на блокот со содржината.
Луксузни албуми со 180 степени отворање на страниците. Фотомаунт технологијата вградена е Fastbind Express Plus е оптимален избор на професионалецот за висококласно бизнис портфолио во понудата на премиум фото албуми.
Можете да користите било каков материјал за вашите отпечатоци, вклучувајќи фото-хартија, картон или ламинирана хартија, секогаш добивате прва класа фото книга која се отвора широк со панорамски поглед од страна на страна.

Технически параметри
  • Макс. големината на печатењето ¹ (Ш x Д) 68 х 30 см
  • Макс. големина отворена (Ш x Д) 70 x 30,5 см
  • Макс.големина затворена ² (Ш x Д x В) 30,5 x 30,5 см
  • Макс. должина преклопувањедо 70 см
  • Дебелина на лепенкатадо 5 мм
  • Димензии на машината (Ш x Д x В) 44 х 40 х 18 см
  • Димензии на кутијата (Ш x Д x В) 48 х 44 х 12 см
  • Нето / бруто тежина 5,5 / 6 кг

¹ Во зависност од спецификацијата на материјалот. ² Ова е пример, максималниот износ на корицата зависи и од ширината на гръбчето на телото. Fastbind Express Plus™ система е патентирана. Дизајнот и спецификациите се предмет на промена без претходна најава. Ние се обидуваме да описи, слики и спецификации на производи се целосно автентични. За жал, се должи на голем број на предмети што се нудат, тоа е неизбежно дека ние понекогаш крадат грешка. Ве молиме кажете ни ако забележите грешка. Ви благодариме.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата