За фотоалбуми

Fastbind Photomount F42

1149 40Евро

Испратете барање

Премиум фото албуми нарачана Страниците се отвораат 180 степени Максимална големина на албумот 426х946 мм! Подвързва тела со секакви корици Eргономски дизајн До 5 години гаранција *

Корисно

Корици за книги / албуми

Понекогаш треба да се користат обвивки кои одговараат точно на одобрениот корпоративниот стил (боја, дизајн, итн), но понекогаш ...

До статијата

Опис
Fastbind Photomount F42™ е одлична решение за секој професионалец, бидејќи е дизајниран на начин кој е целосно усогласен со потребите на фотографските студиа лабораториски и професионалните фотографи. Овој уред идеално одговара, исто така, на барањата на дигитални принтери, фотокопири центри и на обичај издавачи кои нудат високо вредни фото книги на нивните клиенти.
Флексибилност и квалитет Искористување фотографска хартија, картон, ламинат материјали, практично сите отпечатоци, Вие можете да направите каква било луксузна книга со димензии од 50 x 50 mm до 305 х 305 мм, добивајќи панорамски поглед од почетокот до крај на секоја страница. Корицата на книгата може да биде како стандардна корица, така и дигитален отпечатена тврда корица, специјално изработена за конкретниот случај *. За само неколку минути, можете сами да создаде убава, професионални премиум фото албум, на тој начин заштедувате време и сметка пари.
Fastbind Photomount F42 е нашиот професионаленмодел кој задржува речиси сите можности на претходните модели. Со неверојатно прецизност систем Маунтинглифт, Вие можете да направите професионални, луксузни фото книги побрзо и полесно отколку кога и да било. Со димензии, удобен за монтирање на маса, овој уред нуди флексибилност и квалитет, кои пред се нудеа само при многу скапи опрема. Конструкцијата му е неверојатно едноставна и функционална. Уредот нема никаква електроника или друго софистицирана опрема, како и не користи ел. eнергија.
Револуционерната систем Маунтинглифт ™ 1. По печатењето, биговайте илустрациите во средината. ** 2. подврзан бигованите страници во едно тело, преку монтирани материјали на Фастбайнд. За време на процесот на обврзувачка, заглавете телото преку две магнетни загради, и користете Маунтинглифт за непречено и точно позиционирање. Пожелно е да користете гилотина, за да обрезете тело потоа. *** 3. Вметнете возачот на корицата на Фотомаунт F42 ™ и користете држачите кои позиционираат корицата, за да ја прицврстите цврсто во положбата. Прицврстете Изчистени тело кон насловната, како извадите силиконските хартии од крајните листови. Вашиот премиум албум е подготвен!
Лесни за употреба и економични Производната линија на Фастбайнд фотомаунт F42 ™ обезбедува сите материјали потребни за организирање правење на еден премиум албум. Само со двата типа самолепливи картони, Вие можете да дефинирате различни големини на албумите (до 305 х 305 мм и 80мм дебелина): "Фастбайнд албум налепница" ™ оформува јадрото на вредност тело, а "Фастбайнд албум форзац" ™ поврзува телото на Вашата албумот кон корицата.

Премиум сопствени фото албуми

Страниците се отвораат за 180 степени

Максимална големина на албумот 426x946 mm!

Ги врзува телата со сите видови навлаки

Ергономски дизајн

Гаранција до 5 години *


Технически параметри
  • Максимална големина за печатење 426 x 946 мм
  • Минимален износ на албумот 50 x 50 мм
  • Макс. големина на албумот с табелата продолжување (ШхД) 47 x 42 см
  • Макс. големина на албумот без маса продолжување (ШхД) 31 x 42 цм
  • Максимална дебелина на албумот до 60 мм
  • Димензии на машината (Ш x Д x В) 54 х 79 х 32 см
  • Димензии на кутијата (Ш x Д x В) 59 х 70 х 41 см
  • Тежина нето / бруто 21 / 24 кг.

Рачно ракување (не е потребна електрична енергија). Корица водич со две покрие водичи и држач за позиционирање еден содржината вклучени. Fastbind Mountinglift систем: патент. Информации за производот од мај 2014 година. Дизајн, цена и спецификациите се предмет на промена без претходна најава. Техничките податоци се приближни. Можните промени во цените без претходна најава. ПС. Ние се стремиме опис, фотографии и спецификации за да биде целосно автентични. За жал, поради големиот број на предмети кои се на располагање, тоа е неизбежно дека понекогаш грешки се појавуваат. Ве молиме да не известите доколку забележите грешка. Благодарам однапред.

Додатоци
Фастбайнд Дизајнер - Диджи Фото Арт Специјален софтвер за изработка на фото албуми: за уредување на фотографиите за обликување на страниците за подготовка запечати итн
Видео
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Корици за книги / албуми

Понекогаш треба да се користат обвивки кои одговараат точно на одобрениот корпоративниот стил (боја, дизајн, итн), но понекогаш ...

До статијата