4 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

PSP 400

Универзален апликатор за лепак

Челични вратила отпорни на киселини

Работна ширина 40 cm

Можна работа со картони, еко-кожа, ЕВА

Регулирање на температурата и брзината

За печатење со голем формат

Постери, дисплеи, панели итн.

За фото албуми, корици на книги

Ознаки, загатки и други друштвени игри

Промотивни материјали

Види го производот

Maxit II - 30

ПРЕКИНУВАН ПРОИЗВОД!

30 см ширина на машината

Уред за правење на налепници

Налепници од различни хартија, кожа, текстил

Голем формат отпечатоци (постери, дисплеи и сл.)

Фото албуми, корици на книги

Етикети, загатки и други десктоп игри

Промотивни материјали

Види го производот

Maxit II - 62

ПРЕКИНУВАН ПРОИЗВОД!

62 см ширина на машината

Уред за правење на налепници

Налепници од различни хартија, кожа, текстил

Голем формат отпечатоци (постери, дисплеи и сл.)

Фото албуми, корици на книги

Етикети, загатки и други десктоп игри

Промотивни материјали

Види го производот

Maxit II - 91

ПРЕКИНУВАН ПРОИЗВОД!

91 см ширина на машината

Уред за правење на налепници

Налепници од различни хартија, кожа, текстил

Голем формат отпечатоци (постери, дисплеи и сл.)

Фото албуми, корици на книги

Етикети, загатки и други десктоп игри

Промотивни материјали

Види го производот