6 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

IDEAL AP30 PRO

За просторија од 20-40 кв.м.

Одобрено за употреба во медицински установи

Филтер 360° (HEPA + активен јаглерод)

Може да филтрира до 99,99% коронавирус!

Се препорачува за страдаат од алергија

Против хемикалии и мириса

Против PM2.5 честички и NO2

Ниска потрошувачка на енергија

Ултра тивко работење

Ноќен режим

WiFi конекција

Супериорни сензори за автоматски режим

Види го производот

IDEAL AP40 PRO

За просторија од 30-50 кв.м.

Одобрено за употреба во медицински установи

Далечински управувач

Филтер 360° (HEPA + активен јаглерод)

Се препорачува за страдаат од алергија

Против хемикалии и мириса

Против PM2.5 честички и NO2

Ниска потрошувачка на енергија

Ултра тивко работење

Ноќен режим

WiFi конекција

Супериорни сензори за автоматски режим

Види го производот

IDEAL AP60 PRO

За просторија од 50-70 кв.м.

Одобрено за употреба во медицински установи

Далечински управувач

Филтер 360° (HEPA + активен јаглерод)

Може да елиминира до 99,99% од коронавирусот!

Се препорачува за страдаат од алергија

Против хемикалии и мириса

Против PM2.5 честички и NO2

Ниска потрошувачка на енергија

Ултра тивко работење

Ноќен режим

Тајмер за работа

WiFi конекција

Супериорни сензори за автоматски режим

Види го производот

IDEAL AP80 PRO

За просторија од 70 – 100 кв.м.

Oдобрено за употреба во медицински установи

Далечински управувач

Филтер 360° (HEPA + активен јаглерод)

Може да елиминира до 99,99% од коронавирусот!

Се препорачува за страдаат од алергија

Против хемикалии и мириса

Против PM2.5 честички и NO2

Ниска потрошувачка на енергија

Ултра тивко работење

Ноќен режим

Тајмер за работа

WiFi конекција

Супериорни сензори за автоматски режим

Види го производот

IDEAL AP140 PRO

За просторија од 120 – 160 кв.м.

За мед. и индустриски простории

Далечински управувач

360° филтер HEPA

Може да елиминира до 99,99% од коронавирусот!

Се препорачува за страдаат од алергија

Против хемикалии и мириса

Против PM2.5 честички и NO2

До 50% помала потрошувачка на енергија

Ултра тивко работење

Ноќен режим

Тајмер за работа

WiFi конекција

Супериорни сензори за автоматски режим

Види го производот

IDEAL AS10

Сензор за воздух во затворен простор

Мерење и прикажување на квалитетот на воздухот

Измерете сè во реално време

Поврзување и контрола на прочистувачите на IDEAL AP PRO

Мерки честички прашина, органски испарувања, температура, влажност и притисокот на воздухот

Комплетен автоматски режим

WiFi врска

Види го производот