51 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

GRAFCUT 73H

Целосно хидраулична гилотина

Работна ширина - 73 см

Точна и сигурна

Заштитен екран со IR заштита

100 програми и секоја со по 100 чекори

Само-дијагностицирање и најавување

Види го производот

IDEAL the 56

Гилотина од нова генерација

Управување со дигитален процес

Работна ширина - 56 см

Хидраулични и прецизни

Заштитен Екран со IR заштита

Илјадници програми и секоја со по 99 повторувања

Прилагодување на работната висина

Само-дијагностицирање со водење дневник

Ергономска промена на сечилото

Анимирани совети за работа

Сите алатки вклучени во машината

Види го производот

IDEAL 4305

До 60 месеци гаранција! *

За формати до А3

435 мм длабочина и 430 широчина!

Секач од челик "Солинген"

Можеби највисок квалитет на изработка

Сече хартија со дебелина до 40 мм

Види го производот

KAYM THREE KNIFE TRIMMER

Рачни и целосно автоматски режими

Серво систем за автоматско прилагодување на страничните ножеви со мерен екран

Функции за работа со еден нож или два ножеви за други процеси на пост-печатење

Прилагодлив хидрауличен горен стегач

Способност да заштедите до 1000 програми

Електрично заклучена моторна сопирачка со моментална сопирачка

Пренесувач на отпад

Моторизиран појас за одведување и испорака на блокот

Следење и контрола на екранот за електрични или механички проблеми

Брза промена на горниот стегач без алатки

Види го производот

Uchida AeroCut X

Специјална оферта за ДРУПА за балканските држави

Изгради фајл и го испраќате директно

Бигова, сече и перфорирана со едно минаване

Работа со медиуми 370 x 1600 мм

Интуитивна контрола

266 подготвуваат програми за работа

Моментална промена на задачите

Прави 4-чудно сечење, до N-број бига и перфорации одеднаш

Јапонска прецизност и квалитет

Види го производот

TOUCHLINE CPC375 XPRO&TCF375 XPRO

Со едно поминување на листот можете:

За биговање на 6 начини од долу и горе

Да се ​​перфорира надолжно и попречно

Да се ​​свитка со 2 набори лисја

Да се ​​обрежам од сите 4 страни

Перфорира хартии до 300 гр./м2

Сече, бигова и преклопува медиум до 400 гр./м2

Макс. големина на медиум - 375x1050 мм

Целосно автоматско решение

Швајцарски квалитет и прецизност

Види го производот

Morgana ColorCut SC6500

100% автоматско напојување, сечење и биговање

Дигитално сечење од која било форма на медиум со дебелина до 350 микрони

Брзина до 1060 мм/сек.

Макс. големина на хартија: 340 x 710 мм

Мин. големина на хартија: 180 x 279 мм

Контролен екран од 17,8 см

Поставете до 1000 листови хартија*

Напреден систем за читање QR код

ColorCut Pro го вклучи софтверот Production Studio

Регистрацијата на SmartMark обезбедува неверојатна точност

Точност на сечење: +/- 0,1 мм

8-та генерација на Vision3 CCD камерата чита и веднаш повлекува датотеки во лет

Системот за двојна храна „Grip and Drive“

Сечење само 5 мм. растојание од работ на листот

Види го производот

GRAFCUT G52H

Целосно хидраулична гилотина

Работна ширина - 52 см

Точна и сигурна

Заштитен екран со IR заштита

100 програми и секоја со по 100 чекори

Само-дијагностицирање и најавување

Види го производот