8 Резултати

Резултати по страница

Подреди по

Uchida AeroDieCut

Автоматска машина за штанцање

Брзина до 1000 листови/час

Работи со „стандардни“ матрици

Лесно одржување и управување

Непосредна промена на задачата

Работи со 365 x 515 mm медиуми

Интуитивна контрола

Удри во 2 различни начини на ист лист

Можно е автоматско сортирање

Можно е автоматско раздвојување на отпадот

Види го производот

Uchida AeroCut X

Изгради фајл и го испраќате директно

Бигова, сече и перфорирана со едно минаване

Работа со медиуми 370 x 1600 мм

Интуитивна контрола

266 подготвуваат програми за работа

Моментална промена на задачите

Прави 4-чудно сечење, до N-број бига и перфорации одеднаш

Јапонска прецизност и квалитет

Види го производот

Uchida AeroCut X pro

Креирајте датотеката и испратете ја директно

Алатка за "скокање" перфорација

Читач на бар кодови

Работи со медиуми 370 х 750 мм.

Интиутивно управување

Проширување на поднесува површина

Моментална промена на задачите

Направено в Япония!

Види го производот

Машина за ротационно штанцање RDC 3852

Машина за удирање с тапан

Брзо сечење на производите со нестандардна форма

Лесно се менуваат матриците

Интуитивен кориснички интерфејс

За сечење / развлекување, биговане, перфорација

Целосна дигитална контрола

Забрзува до 4.000 листови / час

Макс. големина 368 x 508 милиметри

Види го производот

Uchida Versa Trim

ПРЕКИНУВАН ПРОИЗВОД!

Работи со хартија 350 гр / м2

Комплетна автомат

Може да сече, перфориран и бигова

Работен формат А4

За покани, картички, визит карти. билети

36 месеци гаранција!

Види го производот

Zip 10M

Работи с хартија 350 гр/ м2

Целосно автоматско решение

Може да сече, перфорира и бигова

Работен формат SRA4

За покани, картички, визит-картички. билети

Нудиме гаранција до 36 месеци!

Види го производот

Zip 21A

Регистрирање на брендот за сечење

Целосна флексибилност со димензии на сечење

Работи со листови SRA3

Сече хартија до 350 g/m2

Складира до 999 програми

Сечење на сите 4 страни

308 визит-картички во минута

Види го производот

AEROCUT NanoPLUS

Регистрација на ознаката за авто-корекција Механизам за хранење три-вшмукување Екран на допир со Flex режим Може да пресечете 250 деловни картички со полно крварење за 3 мин. Пре-програмирани со 16 работни места, може да се сместат до 40 сопствени програми

Види го производот