Хефтање

PICUCHE А3

1724 09Евро

Испратете барање

Професионална сгъвачка и шивачка Од А5 до А3 формат Ефикасност 800 бр. / Час Подвързва до 20 листови 80 гр. Хартија Работи со "омега" и прави телчета

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
Нов модел на уред за жица шиење за уште подобра и професионална работа! ПИКУЧЕ A3 е компактен уред за брзо и лесно шиење на различни печатени материјали. Благодарение на Произведено во Јапонија програмски модул и склопени во Италија тело, оваа шивачка може да работи подолго време без да запира и практично без брак.
Хартијата се збира само по средината. Две или четири (ако №2 дополнителните глави се монтирани) телчета можат да бидат поставени на секое растојание по желба од операторот. Уредот има вграден електронски бројач, дополнет со можноста да изберете рачен или автоматски режим. ПИКУЧЕ А3 само информира кога снимените телчета направиле.
Има деблокирање погон (Реверсна). Работата на шивачка може да се следи во специјалниот прозорец во предниот нејзиниот дел. Продуктивноста на машината е до 800 обврзувачка на час! Минималниот формат обврзувачка е А5 (или 10,5 см), а максималниот е А3. Глави №2 можат да бидат ставени на четири различни локации, во зависност од целите на задачата (порачува одделно).

Технически параметри
 • Може савити и шијезаједнички и појединачно
 • Снабдевање с хартиjа ручно или аутоматски
 • Продуктивност до 800 бр./час
 • Величина обичне кламерице за рад 26/6 и 26/8
 • Величина "Омега" кламерице за рад 26/6 и 26/8
 • Макс. дебљина папира за хефтање 80 гр./м²) 0 листа
 • Мин. величина папира за хефтање А5 или 10,5 цм
 • Макс. формат за хефтање А3
 • Броj главе за хефтање до 4
 • Система против блокирања рада има
 • Бројач са индикатором, Стоп функција "нема кламерице", "проблем" да
 • Видове / количина кламерице за рад прави и омега / 2-4
 • Напајање/ Hz / Макс. јачина струје 220-240 V / 50-60 Hz
 • Димензије (Ш х Д х В) 450 x 575 x 680 мм
 • Нетно маса 50 кг.

Технички подаци су приближне. Евентуалне промене у цени без најаве. Ми се труди да описи, слике и спецификације производа буду поптуно веродостојни. Назалост, услед великог броја артикала у понуди, неизбежно је да нам се понекад поткраду сам греске. Љубазно Вас молимо да нам се јавите уколико приметите грешку. Хвала.

Видео
Брошури и рекламни материјали
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата