Хефтање

Uchida U-booklet

1724 09Евро

Испратете барање

Со притискање на едно копче вашата брошура е завршена!

Перформанси 800 парч./час

Со вграден LCD бројач

Спојува 16-18 листови

Дебелина 64-300 гр.

Макс. формат на хартијата 33х46 см

Направено в Япония!

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
Секој може да произведе професионално завршени брошури преку лесна работа во рок од неколку секунди. Лесна работа и одржување. Uchida U-Booklet има електростатски контролен панел со вграден LCD екран. Ова ја прави машината флексибилна, лесна и интуитивна. Различните функции и поставки може да се изберат со нежен допир.
Мултифункционална! Одберете некој од режимите: виткање или спојување, само виткање или само спојување. Достапни се странично и аголно спојување. Флексибилна - прави брошури од сите стандардни формати на хартија, вклучувајќи Letter, A4, A3. Прецизна. Вградениот LCD бројач ви дава прецизна контрола на напредокот на вашата работа. Јасниот прозорец ви овозможува лесно да ги следите работата на шивачка. Оваа машина доаѓа и под името Ideal 8590 Bookletmaker
Само со притискање на едно копче вашата брошура е завршена! Uchida U-Booklet е десктоп машина за спојување на листови во хартиени тела. Тоа може да, автоматизирано да подшива и збира хартија. Лесна за работа - Нема време за загревање. Едноставно ставете листовите и машината ќе ги заштити и ќе ги савие во брошура за секунди!

Технически параметри
 • Може савити и спојува заједнички и појединачно
 • Снабдевање с хартиjа натурално
 • Продуктивност до 800 бр./час
 • Величина обичне хефт иглице за рад 26/6
 • Макс. папир за хефтање 80 гр./м²16-18 листа
 • Мин. величина папира за хефтање 11 х 21 цм
 • Макс. формат за хефтање 33 х47 см
 • Броj главе за хефтање 2
 • Система против блокирања рада има
 • Бројач са индикатором, Стоп функција "нема кламерице", "проблем" има
 • Стандардена чекор 90, 135 или 180 мм
 • Варијанти за спојување странично и аголно
 • Моќност / Hz / Струје 220-240 V / 50-60 Hz
 • Димензија (Ш х Д х В) 50 х 50 х 40 см
 • Нетно маса 25 кг.

Спецификациите, сликите и дизајнот се приближни. Можна промена на цените и техничките параметри без најава. Важно - дебелината на телото за спојување може да биде под влијание на температурата на околината во просторијата.
ПС. Ние се стремиме да обезбедиме описот, фотографиите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на понудени артикли, неизбежно е повремено да се појавуваат неточности, особено кога информациите се преведуваат од/на повеќе јазици. Ве молиме известете ни ако забележите нещо. Ви благодараме.

Видео
 
Uchida U-Booklet видеоклип
Брошури и рекламни материјали
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата