Лепила и емулзии

Фастбинд лепак

Испратете барање

Оригинален производ по ниска цена

Едно обврзувачко чини околу 3 денара!

Флексибилно и во исто време здраво

Рокот на траење до 20 години

Направено специјално за биндерите на Fastbind

То е без мирис и тестирано за безбедност на работното место

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
Важно е да се знае! Една вреќа лепак од 12 кг, според производителот, е доволна за врзување приближно 10000 книги со дебелина на телото од прибл. 10 мм. Иако во Македонја ова звучи како клише и соодветно, многу корисници не му веруваат на производителот, кој со големи букви пишува дека само неговите потрошни материјали се погодни за нормално функционирање (без брак) на даден уред - тука би сакале да верувате нас. Бидејќи само со работа со оригиналниот Fastbind лепак, ќе можете да бидете сигурни во квалитетот и издржливоста на врзувањето. За разлика од многу други производители на потрошен материјал, ние нудиме оригинален производ по ниска цена. Врз основа на спроведените истражувања, се покажа дека едно врзување на печатен материјал чини приближно 0,7 денари! Така, производителот нуди потрошен материјал кој ви овозможува да се чувствувате удобно кога ќе одлучите да го користите системот за термичко врзување Fastbind, дека сè што е врзано ќе ги исполни вашите критериуми за квалитет.
Лепилото за топло топење EVA на Fastbind е силно лепило специјално дизајнирано да работи совршено со биндерите од брендот Fastbind. Без мирис е и тестиран за безбедност на работното место. Се препорачува да се користи Fastbind Hot Melt Glue™ за да се обезбеди најдобар резултат и без дефекти на врзаните материјали. Производителот дава до 10-годишна гаранција за врзаната книга и 20-годишна гаранција за складирање на лепилото. Лепилото Fastbind EVA е достапно во гранули.
Лепакот што го нудиме е прилагоден на техничките карактеристики на уредите. Уште повеќе - вашето здравје, бидејќи е тестиран за изложеност на луѓе во работна средина! Дури и со географската локација на вашата земја (онаа ако сте земја со топла клима или со студени зими). Важно појаснување! Сепак, ова не треба да ве спречи во изборот на алтернативни термички лепила, но треба да запомните дека не можеме да го предвидиме конечниот резултат од вашите експерименти.

Видео
Препорачани репроматериjал
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата