Лепила и емулзии

RP-15 лепило за Максит

Испратете барање

Специјално лепило за телата на албумот за фотографии

Лесна примена и лепило до 2 минути

Не остава лепак на гилотина

Цврсто стои и дава волумен

Произведено во САД

Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата

Опис
Полимерите на Daige се одличен избор во производството на стопени лепила и системи за запечатување. Овие полимерни лепила нудат широк спектар на физички својства кои се критични за лепливи композиции. Компатибилноста на полимерите на штетите со разни растворувачи, лепливи материи, восоци, некои стиренски блок на кополимери и други полимери ги прави многу барана смола за производители на лепило.
RP-15 ви овозможува да ги позиционирате двете страни на албумот полесно и смирено пред да ги залепите едни на други. За албуми со фотографии. Тој е дизајниран да направи тела за книги, билатерално печатење, визит -картички и покани. По покривањето на медиумите, инсталирајте во рок од 1-2 минути. Овозможува поцврста врска од MX-II. Се стврднува со текот на времето, така што кога го исекувате телото на книгата, има многу мал лепак на гилотинот.
Овај специјализовани лепљив за наношење на папиру и / или картонским површинама је добро решење не само у пословању фотографија, већ и приликом прављења различитих производа, као што су загонетке, кутије, облоге плоча, плаката, магнета (за хладњак), пакети са фрижидером чврсте базе и тако даље. Са веома слабим мирисом и готово прозиром, лепљив је погодан за унутрашњу или ниску вентилацију. Машина / апликатор са којим се ради и не мора се очистити након употребе, такође брзо одводи. RP-15 омогућава поновљену топлоту и хлађење, са одредбом да не пређе тачку топљења, тако да не "крсту" и изгуби своје лепљиве карактеристике.
Овој лабав топол лепак „APAO“ има среден до низок вискозитет и просечно отворено време од околу 60-120 секунди. Одлично е за апликации за склопување производи со високи лепила и целокупна сила. Тој нуди исклучителна термичка стабилност и мала јачина на затегнување. Оваа „Infinity Bond“ е високо ефикасно топло лепило одлично за производи за склопување на производи и го носи рејтингот на пламенот UL 94 V2. Исто така, тоа е одобрено од FDA за индиректен контакт со храна.

Видео
 
Maxit во акција
Препорачани репроматериjал
Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата