Лепила и емулзии

MX-II лепило за Максит

Испратете барање

Се држи до сите површини

Вклучувајќи метал, пластика и дрво итн.

Чувствителен на притисок

Постојана адхезија

Неограничено отворено време

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
Полимерите на Daige се одличен избор во производството на стопени лепила и системи за запечатување. Овие полимерни лепила нудат широк спектар на физички својства кои се критични за лепливи композиции. Компатибилноста на полимерите на штетите со разни растворувачи, лепливи материи, восоци, некои стиренски блок на кополимери и други полимери ги прави многу барана смола за производители на лепило.
Нашeто најпопуларнo лепило! Се држи до сите површини како метал, пластика и дрво и друго. Дизајниран за употреба во повеќето апликации освен да се прават блокови на книга, албуми или двострано покритие на хартиjата. Чувствителни на притисок лепило. Ненадмината, постојана адхезија. Неограничен број на отворено време-никогаш не ја губи својата лепкавост.
Ова топло лепило е средно до ниско вискозност и неограничено време на отворена апликација. Погодено е за апликации за склопување производи подложени на динамично преклопување/расплетување со голема лепливост и општа сила. Тој нуди исклучителна термичка стабилност и висока јачина на затегнување. Ова високо ефикасно лепило на големо е одлично за употреба за склопување на производи како што се тврд портал, кутии, подлога за глувци, итн. Постои рејтинг на пламенот UL 94 V2. Исто така, тоа е одобрено од ФДА за индиректен контакт со храна.

Препорачани репроматериjал
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата