Лепила и емулзии

Роллатак лепило

Испратете барање

Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата


Технически параметри

Благодарејќи на Роллатак веќе нема да имате проблеми со лепилото или со мачкањето на секакви хартиени површини. Ако работите со некој од уредите Ролатак просечната потрошувачка на лепило на квадратен метар ќе ви биде околу 1 цент.

Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата