Тврд повез

Kартон со дунапрен

Испратете барање

Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата

Опис
Предлогот од нас картон со дунапрен е вообичаен елемент за вградување во вградување во корицата или луксузната кутија/амбалажа, која освен што дава цврстина, додава и обем во комбинација со пријатното чувство на допир во прстите. Стандардният картон со дунапрен Fastbind е достапен во неколку дебелини. Од мукава со дебелина од 1,5 мм, преку 1,9, 2,3 до 3 мм. Погоден е за изработка на луксузни изданија: премиум фото албуми, папки, календар-тетратки итн. При барање, можат да бидат форматирани картон со специфичен различна големина од стандардните. За листови во износ 100х70 см минималното количество за нарачка е 10 листови.
Наш картон со дунапрен дава на кориците репрезентативен ефект на ватирање и меко чувство. Не можете да го видите...но можете да го почувствувате. Совршено погоден за обработка од нашите машини за правење тврд повез. Картон со дунапрен, исто така, добро се комбинира со сите видови врзувачки материјали: хартија, пластика, велур и лен. Тврди корици може да се испечатат со врежани слики (со златно печат, термички печат или прегег) благодарение на нивната одлична цврстина и димензионална стабилност. Производот се состои од 3 слоја. Средниот слој е достапен во дебелини од 0,60 до 3,00 мм. Полиетерска пена од едната страна на картона со дебелина од 2, 3, 4 и 5 м. На двата краја се става хартија (филц) со густина од 150 гр./м2
Кога Лангри ви носи мукава со дунапрен, вие купувате повеќе од само производ. Лепенката што ја нудиме е специјално дизајнирана за производство на: календар-тетратки, фото-албуми, (детски) книги, менија, папки за презентации итн. Во производот се користат висококвалитетни материјали за да можете да произведете високо - квалитетен производ со одлични резултати. Дајте ѝ го вистинскиот изглед на вашата книга, дневник или корица од пена користејќи една од нашите машини со тврд повез. Со задоволство ќе ви дадеме стручен совет. Можеме да ви помогнеме да развиете свои идеи за да видите дали идејата е изводлива, што е исто толку важно како и добар производ.

Технически параметри

Картон со дунапрен прави кориците да изгледаат солидно. Вие не може да ја видите ... но можете да ја почувствувате. Погодна е за правење на луксузни изданија: премиум фото албуми, класьори, календар-тефтери и др.

Препорачани репроматериjал
Корисно

Планирање на тврдата корица

Со машините што ги нудиме за изработка на тврди корици, кутии, папки и слично, можно е да се изработуваат производи од сите обл ...

До статијата