форматна

ProLami 3306D

Испратете барање

Работа со медиуми дебелина до 3 мм

Ширина на поднесување до 340 мм

4 (загревање) + 2 (за притисок) Силиконски шахти

Автоматско поставување на температурата

Автоматска контрола на температурата

Цврста изградена машина со метални компоненти

Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата

Опис
[:en]Linea DH-360 е дизајнирана за работа што едноставно не може да почека. Освен што може да се справи со долги, долготрајни процеси, тој е многу флексибилен и идеален за ламинирање на различни медиуми, како што се долгите знамиња или парчиња нечитливи форми. Системот е внимателно дизајнирана со добро осмислени функции, што го прави лесен за употреба и многу ефективно.[:bg]ProLami 3306D е дизајниран за работа што едноставно не може да почека. Освен што може да се справи со долги, долготрајни процеси, тој е многу флексибилен и идеален за ламинирање на различни медиуми. Системот е внимателно дизајнирана со добро осмислени функции, што го прави лесен за употреба и многу ефективeн.[:rs]Linea DH-360 е дизајнирана за работа што едноставно не може да почека. Освен што може да се справи со долги, долготрајни процеси, тој е многу флексибилен и идеален за ламинирање на различни медиуми, како што се долгите знамиња или парчиња нечитливи форми. Системот е внимателно дизајнирана со добро осмислени функции, што го прави лесен за употреба и многу ефективно.[:mk]Linea DH-360 е дизајнирана за работа што едноставно не може да почека. Освен што може да се справи со долги, долготрајни процеси, тој е многу флексибилен и идеален за ламинирање на различни медиуми, како што се долгите знамиња или парчиња нечитливи форми. Системот е внимателно дизајнирана со добро осмислени функции, што го прави лесен за употреба и многу ефективно.[:ro]Linea DH-360 е дизајнирана за работа што едноставно не може да почека. Освен што може да се справи со долги, долготрајни процеси, тој е многу флексибилен и идеален за ламинирање на различни медиуми, како што се долгите знамиња или парчиња нечитливи форми. Системот е внимателно дизајнирана со добро осмислени функции, што го прави лесен за употреба и многу ефективно.[:]
[:en]Контролниот панел е лесен и удобен за користење, идеален за машина која може да се користи од страна на неколку операторот со основни познавања за ламиниране. Избраната температура е поставена, ролерите се фиксираат и работната брзина се постигнува брзо. Контролата на брзината го следи протокот на филмот напред и назад, со вграден анти-џем механизам. Ламинаторот ќе го запечати секој филм со просечна брзина од еден метар во минута. Тој ќе работи уште побрзо, но треба да бидат многу внимателни при поднесувањето на медиумот за ламиниране покрај првичниот водечки раб за подолг печат, за да избегнете искривувањето нејзиното при излегување.[:bg]Овој модел располага со удобна за корисникот систем за управување, кој е дизајниран да ја олеснува работата, со независни прекинувачи за температурата и моторот со поставки за промена на брзината и лесен за читање LED екран. Постепената контрола на температурата му овозможува на операторот брзо да ја прилагоди на точната температура при менување на дебелината или составот на ламинираниот џеб или ламинирање на различни материјали.[:rs]Контролниот панел е лесен и удобен за користење, идеален за машина која може да се користи од страна на неколку операторот со основни познавања за ламиниране. Избраната температура е поставена, ролерите се фиксираат и работната брзина се постигнува брзо. Контролата на брзината го следи протокот на филмот напред и назад, со вграден анти-џем механизам. Ламинаторот ќе го запечати секој филм со просечна брзина од еден метар во минута. Тој ќе работи уште побрзо, но треба да бидат многу внимателни при поднесувањето на медиумот за ламиниране покрај првичниот водечки раб за подолг печат, за да избегнете искривувањето нејзиното при излегување.[:mk]Контролниот панел е лесен и удобен за користење, идеален за машина која може да се користи од страна на неколку операторот со основни познавања за ламиниране. Избраната температура е поставена, ролерите се фиксираат и работната брзина се постигнува брзо. Контролата на брзината го следи протокот на филмот напред и назад, со вграден анти-џем механизам. Ламинаторот ќе го запечати секој филм со просечна брзина од еден метар во минута. Тој ќе работи уште побрзо, но треба да бидат многу внимателни при поднесувањето на медиумот за ламиниране покрај првичниот водечки раб за подолг печат, за да избегнете искривувањето нејзиното при излегување.[:ro]Контролниот панел е лесен и удобен за користење, идеален за машина која може да се користи од страна на неколку операторот со основни познавања за ламиниране. Избраната температура е поставена, ролерите се фиксираат и работната брзина се постигнува брзо. Контролата на брзината го следи протокот на филмот напред и назад, со вграден анти-џем механизам. Ламинаторот ќе го запечати секој филм со просечна брзина од еден метар во минута. Тој ќе работи уште побрзо, но треба да бидат многу внимателни при поднесувањето на медиумот за ламиниране покрај првичниот водечки раб за подолг печат, за да избегнете искривувањето нејзиното при излегување.[:]
[:en]Неговите двојни загревање ролни создаваат притисок врз термичкиот филм, подот врвот и дното, на тој начин овозможувајќи за монтирање како на сјајна, така и на мат финиш во исто време. На овој начин, не мора да го менувате ролетот за работа, само ставете го печатот во машината на која било површина и активирајте го процесот.[:bg]ProLami 3306D има 6 силиконски вратила, од кои 4 се со внатрешно загревање за постигнување на кристално јасни резултати секој пат. ProLami 3306D може да се ламиниране без стрела и да издржува често користење со својот моќен мотор, челични запчаници, силиконски ролки и метален финиш. Машината е компатибилен да работи со сите поголеми брендови џебови за ламиниране.[:rs]Неговите двојни загревање ролни создаваат притисок врз термичкиот филм, подот врвот и дното, на тој начин овозможувајќи за монтирање како на сјајна, така и на мат финиш во исто време. На овој начин, не мора да го менувате ролетот за работа, само ставете го печатот во машината на која било површина и активирајте го процесот.[:mk]Неговите двојни загревање ролни создаваат притисок врз термичкиот филм, подот врвот и дното, на тој начин овозможувајќи за монтирање како на сјајна, така и на мат финиш во исто време. На овој начин, не мора да го менувате ролетот за работа, само ставете го печатот во машината на која било површина и активирајте го процесот.[:ro]Неговите двојни загревање ролни создаваат притисок врз термичкиот филм, подот врвот и дното, на тој начин овозможувајќи за монтирање како на сјајна, така и на мат финиш во исто време. На овој начин, не мора да го менувате ролетот за работа, само ставете го печатот во машината на која било површина и активирајте го процесот.[:]
[:en]Дизајниран за работа со термички или филмови чувствителни на притисок. Прилагодливата положба за превртување може да ги смести медиумите со дебелина до 5 mm. Заштитниот штит се заглавува магнетно место и е многу лесно се соблекува, во случај дека има навивање на филм на ролки. Прекинувачот за блокирање на штитот овозможува машината да ги исполнува сите правила за безбедност.[:bg]Дизајниран за работа со термички или чувствителни на притисок медиуми. Постои функција за мерење на температурата и вистинската температура за време на работата. Се загрева околу 5-6 минути и е погодна за медиуми со вкупна дебелина од 3 мм за ламинирање. Ламинаторът запечатува договорот со просечна брзина од 1,3 м / мин. Во состојба е да нуди да се прави топло или ладно ламиниране.[:rs]Дизајниран за работа со термички или филмови чувствителни на притисок. Прилагодливата положба за превртување може да ги смести медиумите со дебелина до 5 mm. Заштитниот штит се заглавува магнетно место и е многу лесно се соблекува, во случај дека има навивање на филм на ролки. Прекинувачот за блокирање на штитот овозможува машината да ги исполнува сите правила за безбедност.[:mk]Дизајниран за работа со термички или филмови чувствителни на притисок. Прилагодливата положба за превртување може да ги смести медиумите со дебелина до 5 mm. Заштитниот штит се заглавува магнетно место и е многу лесно се соблекува, во случај дека има навивање на филм на ролки. Прекинувачот за блокирање на штитот овозможува машината да ги исполнува сите правила за безбедност.[:ro]Дизајниран за работа со термички или филмови чувствителни на притисок. Прилагодливата положба за превртување може да ги смести медиумите со дебелина до 5 mm. Заштитниот штит се заглавува магнетно место и е многу лесно се соблекува, во случај дека има навивање на филм на ролки. Прекинувачот за блокирање на штитот овозможува машината да ги исполнува сите правила за безбедност.[:]

Технически параметри
 • Макс. ширина на ламинирање340 мм
 • Време на загревање 5-6 мин
 • Ламинира фолја со дебелина од80-300 мик.
 • Брзина 1300 мм/ мин.
 • Начин на работа Без превозникот
 • Броj на ваљци 6 (4 загреани / 2 за притисок)
 • Макс. дебелина на ламинирање3 мм
 • Фото квалитет Да
 • Контрола на брзина Да
 • Контрола на температура Да (0-160'C)
 • Опции на бои бела и црна / сива и бела
 • Моќ 1000 Вата
 • Тековна (V) фреквенција (Hz) 220-240 V / 50-60Hz
 • Димензии на машината (Ш x Д x В) 550 x 270 x 140 см
 • Тежина 14 кг

Техничките податоци се приближни. Можна е промена во цените и техничките параметри без претходна најава. ПС. Ние се стремиме описот, сликите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, e неизбежно понекогаш да се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме..

Брошури и рекламни материјали
Корисно

Подвързва се побрзо отколку што се испечатите

Системот за лепен на книги Фастбаjнд ви овозможува да залепите до три книги во минута. Продуктивноста на даден печатач, печате ...

До статијата