ролни

PLASTI 635

2640 76Евро

Испратете барање

Микропроцесорно управувана машина

Можат да се монтираат 1000 метра роли BOPP филм

Инфрацрвени погонски оски

Долготрајни силициумски шахти

Независна контрола на греењето на долниот ролери за ламинирање на едната страна

Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата

Опис
Контролниот панел е лесен и удобен за користење. Избраната температура е поставена, ролерите се фиксираат и работната брзина се постигнува брзо. Контролата на брзината го следи протокот на филмот напред и назад, со вграден анти-џем механизам. PLASTI 635 ќе го запечати секој филм со просечна брзина од еден метар во минута.
Неговите двојни загревање ролни создаваат притисок врз термичкиот филм, подот врвот и дното, на тој начин овозможувајќи за монтирање како на сјајна, така и на мат финиш во исто време. Другите 2 ладни ролки на излезната страна го подобруваат квалитетот на ламинирањето благодарение на дополнителниот притисок. На овој начин, не мора да го менувате ролетот за работа, само ставете го печатот во машината на која било површина и активирајте го процесот.
PLASTI 635 може да се користи со 25, 57 или 75 мм внатрешни ореви благодарение на вклучените адаптери. Други посебни карактеристики се: - Независно активирање на вентилаторите за ладење - Механичко прилагодување на затегнатоста на филмот со страничен приклучок - Силиконски ролери за подобра дистрибуција на топлина - Прилагодување на притисокот на рачниот ролери со максимален отвор од 5 мм.
PLASTI 635 е ламинатор за топло и ладно ламиниране. Со системот за греење на вратилата е можно да се користат речиси сите филмови за топло и ладно ламиниране. И топлинските ролери со инфрацрвени отпорници контролирани од микропроцесорски систем овозможуваат подобра дистрибуција на топлина, со што се намалува времето за загревање.

Технически параметри
 • Макс. ширина филма 635 мм
 • Макс. медиумска ширина за каширане 665 мм
 • Густина на материјал 5 мм
 • Дебелина на филма за работа (µm) 25-250
 • Диаметър на валовете 55 мм
 • Макс. брзина на движење од 160 см / мин.
 • Контрола на температурата0 - 170 о С
 • Вклучено / исклучено на дефинирани оси на 1-p и 2-p, ламиниране да
 • Прилагодување на дупката, обратен мотор, индикатор за режим на подготвеност да
 • Контролен екран. Претходно програмирани позиции да
 • Моќ 700 Вата
 • Тековна (V) фреквенција (Hz) 220-240 V / 50-60Hz
 • Димензии на машината (Ш x Д x В) 97 x 49 x 39 см
 • Тежина 38 кг

Техничките податоци се приближни. Можна е промена во цените и техничките параметри без претходна најава. ПС. Ние се стремиме описот, сликите и спецификациите да бидат целосно автентични. За жал, поради големиот број на артикли кои се нудат, e неизбежно понекогаш да се појавуваат неточности. Ве молиме кажете ни ако забележите таква. Благодариме..

Додатоци
Функционален мобилен држач за подобри перформанси и перформанси. Држачите имаат основена плоча за складирање на дополнителни ролни филм, а исто така и на тркалата за да може лесно да го преместите вашиот Matrix Duo.
Брошури и рекламни материјали
Препорачани репроматериjал
Корисно

Зошто HSS-тип за челик се користи за гилотина?

HSS e -> со голема брзина челик (акроним од. High Speed Steel) Со голема брзина челик (ХСС или HSS) е подгрупа на јаглерод ...

До статијата